Haberler

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şahin Köyleri Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, bakanlıktaki bakış açısını değiştirmeden yerel bazda da aynı bakış açısı ile çalışacaklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, bakanlıktaki bakış açısını değiştirmeden yerel bazda da aynı bakış açısı ile çalışacaklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Nizip, Karkamış ve Oğuzeli ilçesinin köylerini ziyaret etti. İlçelerde ve köylerde coşkuyla karşılanan Şahin, AK Parti Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'ın ablasının cenaze törenine de katıldı. Şahin'e AK Parti Gaziantep milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer eşlik etti. Nizip'ten Karkamış ilçesine geçen Şahin, burada kazı çalışmaları yapılan ve turizme kazandırılması amaçlanan Karkamış Antik Kenti'ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlarla da biraraya gelen Şahin, kadınlar tarafından zılgıtlarla karşılandı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, antik kentte yapılan çalışmalar sonrası bölgeye büyük bir değer kazandırılacağını belirterek, "Tabi her zaman söylüyoruz. Sizi kurtaracak ne çay ne şeker. Karkamış'taki işsiz insanları kurtaracak en büyük yatırım buradaki yerin altında bulunan bu hazinenin gün yüzüne çıkarılması ve ziyarete açılması. İnşallah oranın yeryüzüne çıkması ile beraber Karkamış'ın bu makus talihini sizlerle beraber yeneceğiz. Sayın Fatma Şahin hanımefendi de bu bağlamda birebir bu kazıların çalışmalarını takip ediyor" dedi.

Milletvekili Mehmet Sarı da, "Karkamış bizim için ayrı bir önem arz ediyor. Bu toprağın insanı ve sizlere hizmetkar olan birisi olarak gerçekten hep birlik beraberlik içerisinde güzel çalışmalarımız oldu. Karkamış'ın sorunlarını kendimize sorun addettik ve çözmeye çalıştık. Bu çalışmalarımız inşallah sizlerin de destekleri ile devam edecek" dedi.

Sarı'nın ardından vatandaşlara hitap eden Fatma Şahin, Karkamış ilçesine ayrı bir önem verdiklerini aktararak şunları söyledi:

"Heyecanınız, sizin bu azminiz, sizin bu kararlılığınız bizi çok mutlu ediyor. Allah razı olsun. Tüm ilçelerimiz bir başka güzel ama Karkamış'ın arkadaşlarımızla birlikte bizim için ayrı bir önemi var. Çok ihmal edilmiş, yıllarca çok çile çekmiş, çok bedel ödemiş, çok yokluk ve yoksulluk görmüş. Halbuki o kadar güzel bir kardeşler topluluğu var ki işte karşımızda. Yapacağımız çalışmalarla Şahinbey'de ne varsa, Şehitkamil'de ne varsa, Nizip'te ne varsa Karkamış'ta da o olacak."

Şahin, bakanlıktaki bakış açısını değiştirmeden yerel bazda da aynı bakış açısı ile hareket edeceklerini kaydederek, "Aynı bakış açısı ile bakanlıkta nasıl baktıysak; başkanımızla nasıl çalıştıysak bütün gücümüzü kaynaklarımızı hak ve adalet ölçüsünde kimin daha çok ihtiyacı varsa fırsat eşitliği vererek daha az hizmet giden yere daha çok hizmet getirerek bu işi başaracağız" şeklinde konuştu.

Şahin, Karkamış ziyaretinin ardından Barak'ın köklü ailelerinden İşbilir ve Yılmaz ailelerinin AK Parti'ye katılımı nedeniyle parti rozeti takmak üzere Dokuzyol köyüne hareket etti. Ezo Gelin'in de köyü olan Dokuzyol'da davullar ve zurnalarla karşılanan Şahin, burada İşbilir ve Yılmaz ailelerine parti rozeti taktı. Köydeki coşkulu kalabalığa seslenen Şahin, seçim çalışmalarını ve projelerini paylaştı. Şahin, daha sonra Ezo Gelin'in mezarına giderek dua etti. Daha sonra Oğuzeli ilçesinin köylerini ziyaret eden Şahin'in seçim ziyaretleri, Oğuzeli'nin köylerinin de ziyaret edilmesi ile son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatma Şahin Gaziantep Karkamış Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
title