Haberler

AK Parti, Esnaf Teşkilatı ile Sahurda Bir Araya Geldi

Güncelleme:

AK Parti ilçe teşkilatı, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliğine bağlı oda başkanları ile sahur programında bir araya geldi.

AK Parti ilçe teşkilatı, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliğine bağlı oda başkanları ile sahur programında bir araya geldi.

Sahur programına AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, İl Başkanı Ziya Şahin, İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ve oda başkanları katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, seçim sürecinin tamamlanmasından sonra bolluk ve bereket ayı olan Ramazan'da, sahur programlarında sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmek için böyle bir sohbet programı tertip ettiklerini söyledi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin sivil toplum kuruluşları ile istişare etmek, görüş alışverişinde bulunmak için toplantıların önemli olduğunu vurgulayarak, seçim sürecindeki desteklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

SESOB Başkanı Beşir Köksal ise, "Sivas'ımızdan meclise giden değerli milletvekilimiz ve parti teşkilat mensupları ile birlikte olmaktan çok mutlu olduk. İstişareler sorunların çözümünde ve fikir birliği yapılmasında çok önemlidir. Ak Parti teşkilatımızın da sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya gelerek fikirlerimizi almalarından dolayı teşekkür ediyoruz. "dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beşir Köksal Hilmi Bilgin Ak Parti Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title