Haberler

AK Parti Eskişehir Teşkilatında Kongre Heyecanı Başladı

AK Parti Eskişehir teşkilatında, ülke genelinde bir ilk olarak 6'ncı olağan kongre süreci heyecanı başladı. Bugün Beylikova ve Mihalıççık'ta geniş katılımla tek liste halinde yapılan kongrelerde, yeni ilçe yöneticileri seçildi

Uşak Milletvekili Eskişehir Koordinatörü Alim Tunç'un katılımları ile gerçekleşen kongrenin ilki Beylikova ilçesinde yapıldı. Beylikova Belediyesi binasının yanındaki konferans salonundaki kongreye, Milletvekili Alim Tunç'un, Ak Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü ve parti yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili vatandaş katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu kongrede Ak Partili kadınların çokluğu dikkat çekti. Milletvekili Alim Tunç, bütün katılımcıların yanı sıra özellikle kadınlara teşekkür ederek örnek gösterdi. Yapılan konuşmalar, faaliyet ve denetim raporların ibrasının ardından tek liste halinde seçimle geçildi. Hasan Basri Doğan'ın başkanlığındaki yeni yönetim oy birliği ile seçimi kazandı.

Ak Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü, AK Parti'de kongrelerin birlik ve beraberlik içinde güçlenme ve tazelenme süreçleri olduğunu belirtti ve İlçe Başkanı seçilen Hasan Basri Doğan ve yönetimine başarılar diledi. Kongre sonrası Ak Parti heyeti ilçeyi gezerek vatandaşlarla sohbet etti, kahvehanede vatandaşlarla çay içti.

Ak Parti heyeti daha sora Mihalıççık ilçesine geçti. Buradaki kongreye Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay da katıldı. Bütün hazırlıkların yapıldığı Mihalıççık Belediyesi yanındaki konferans salonundaki büyük heyecan vardı. Yapılan konuşmalar, faaliyet ve denetim raporların ibrasının ardından tek listenin katıldığı seçimlerde mevcut Başkan Soner Ergün güven tazeledi. Kongreye katılamayan Milletvekili Harun Karacan'ın gönderdiği tebrik mesajı okundu.

Parti yetkilileri, Türkiye'de ilk kongrelere Eskişehir teşkilatının başladığını belirterek, "Türkiye'de uygulanacak olan 6. olağan ilçe kongrelerine Beylikova ve Mihalıççık ilçelerinden startı verdik. Bu anlamda da ülke genelinde ilk ilçe kongreleri biz yapıyoruz. O yüzden Ankara'ya kongrelerini tamamlamış olarak ilk gitmiş şehir de Eskişehir olacaktır" diye belirttiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mihalıççık Beylikova Eskişehir Ak Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title