Haberler

AK Parti Eskişehir Milletvekili Koca Açıklaması

"İhale işlemleri tamamlanır tamamlanmaz kısa süre içerisinde şehir hastanemizin temelleri 71 Evler'de yükselmeye başlayacak"

AK Parti Odunpazarı teşkilatı tarafından düzenlenen mahalle programına AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca katıldı.

71 Evler Merkez Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından cemaatle bir araya gelen Koca ve AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan buradaki programın ardından mahalle esnafını ve kahvehaneleri ziyaret etti.

71 Evler'e yapılacak Şehir Hastanesi ile ilgili soruları da cevaplayan Koca, "Ön yeterlilik ihale çalışmaları tamamlandı. İhale işlemleri tamamlanır tamamlanmaz kısa süre içerisinde şehir hastanemizin temelleri 71 Evler'de yükselmeye başlayacak. Yer değişikliği gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

Koca, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaklaştığına değinerek, şunları kaydetti:

"Yeni Türkiye'nin ayak sesleri artık daha net işitilir oldu. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Odunpazarı ilçesi ve 71 Evler Mahallesi'nden yüksek oranda destek bekliyoruz. Söz de mühür de sizde yani vatandaşlarımızda. 10 Ağustos'ta eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında tercih yapacak olan sizlersiniz. 10 Ağustos demokrasi bayramımız şimdiden kutlu olsun." - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Odunpazarı Salih Koca Eskişehir Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title