Haberler

AK Parti Eskişehir Milletvekili Karacan Açıklaması

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, "Bu yol hayalimizde olan yol. Karadeniz'i güneye geçirecek yol. Eğer bu yolu Sarıcakaya'dan açarsak Karadeniz'i komple Sarıcakaya'dan güneye tünellerle bağlayacağız. Böyle bir yol yok. Bu işin takibini yakından yapıyoruz.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, "Bu yol hayalimizde olan yol. Karadeniz'i güneye geçirecek yol. Eğer bu yolu Sarıcakaya'dan açarsak Karadeniz'i komple Sarıcakaya'dan güneye tünellerle bağlayacağız. Böyle bir yol yok. Bu işin takibini yakından yapıyoruz." dedi.

Karacan, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, bir yılını doldurduğu milletvekilliği süresince yaptıkları hizmetleri basın mensuplarıyla paylaştı.

Toplantı öncesi yapılan sunumda, hayatını kaybeden gazeteci yazar Önder Baloğlu ile eski Maliye Bakanı Kemal Unakıtan anıldı. Sunumda Karacan'ın seçim tarihinden bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmaları yer aldı.

Karacan, hükumetlerinin projesi olan kuzeyi güneye bağlayacak yol hakkında, "Bu yol hayalimizde olan yol. Karadeniz'i güneye geçirecek yol. Eğer bu yolu Sarıcakaya'dan açarsak Karadeniz'i komple Sarıcakaya'dan güneye tünellerle bağlayacağız. Böyle bir yol yok." dedi.

Mazbata alımının ve iletişim ofislerinin birinci yılını doldurduklarına değinen Karacan, şöyle konuştu:

"Bu bir yılı aralıksız ve sorunsuz bir şekilde dolu dolu yaşadık. Seçimden bu yana geçen bir yılda takım ruhunu Eskişehir'de oluşturduk. Eskişehir güzel bir kent, özel bir kent ve beklentiler çok yüksek. Çok zor görevler üstlendik. Milletvekilliğim sürecinde bana iletilen hiçbir soruna kayıtsız kalmadım. Hiçbir istediği görmezden gelmedim. Ankara'ya yerleşik bir milletvekili olmayacağımı söylemiştim. Bu güzel, bu özel şehir daha da güzel ve özel olacak. Hak ettiğini alacak. Ben bu şehrin çocuğum. Burada kazandım ve burada yaşayacağım. Eskişehir bizim gönlümüz, ömrümüzdür."

Basın toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karacan, stadyumla ilgili son durumun sorulması üzerine, "Göreve geldiğim günden beri Başkan Halil Ünal ile istişaremiz devam ediyor. Bakanımızla görüştüm. TOKİ ile görüştüm. 30 Kasım'a kadar stadyum yüklenicinin elinde. TOKİ ve bakanla defalarca görüştüm. Son bir hafta içinde isim hakkında üniversite ile başkan görüştü. Olumsuz bir sonuç çıktı. Kulübe tahsisinden sonra net olarak isim hakkı çıkar." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Harun Karacan Eskişehir Karadeniz AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title