Haberler

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Ünlü'den Darbe Girişimi Açıklaması

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, darbe girişimini değerlendirerek, "Bir kalkışma girişimi var, milletimiz bizimle beraberdir" dedi.

Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, darbe girişimini değerlendirerek, "Bir kalkışma girişimi var, milletimiz bizimle beraberdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşları darbe girişimine karşı sokağa davet etmesi üzerine, Eskişehir'de binlerce vatandaş AK Parti binasının önünde toplandı. Burada İHA'ya özel açıklamalar yapan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, "Bütün teşkilatımız olarak Eskişehir AK Parti binasının önündeyiz. Demokrasimize ve milletimize sahip çıkıyoruz. Bir kalkışma girişimi var, milletimiz bizimle beraberdir. Allah'ın izni ile bu kalkışmayı da atlatacaktır bu millet. Nicelerini atlattı, bunu da atlatacaktır. Bütün teşkilatımızla, milletimizle beraber buradayız" şeklinde konuştu.

Öte yandan AK Parti binasının önünde vatandaşların bekleyişi devam ediyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title