Haberler

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Karacan'ın Ziyaretleri

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

TMMOB Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi'ni ziyaret ederek Başkan Mehmet Gürel ve oda yetkilileriyle bir araya gelen Karacan, Eskişehir'in önceliklerinin Eskişehirlilerin ihtiyaç ve önerileri ışığında şekillenmesi konusunda hassasiyete sahip olduklarını kaydetti. Eskişehir'de her şeyi bilen değil, herkesi dinleme erdemine sahip bir yönetim gerekliliğine vurgu yapan Başkan Gürel, Karacan'ın katılımcı anlayışının destekçisi olduklarını ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Eskişehir Şubesi'ne de konuk olan Karacan, dernek başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi. Karacan'ın geçmiş dönemde de desteğini hep hissettiklerini söyleyen Başkan Hacı Şahin, bu süreçte Harun Karacan'ın yanında olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kültür Varlıkları Koruma Bölge Müdürlüğü'nü de ziyaret eden Karacan, Bölge Müdürü Sinan Koca'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Karacan, Anadolu Üniversitesi Balkan Öğrencileri Kulübü'nün Makedonya Türkçe Eğitim Bayramı kutlaması ve kulüp açılış etkinliğinde Anadolu Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Harun Karacan Mehmet Gürel Eskişehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

title