Haberler

AK Parti Eski Edirne Milletvekili Budak Açıklaması

"Edirne'ye ve ülkeye katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

AK Parti Edirne Eski Milletvekili Necdet Budak, "Edirne'ye ve ülkeye katkı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Budak, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıda, Türkiye Ekonomi Politikaları Vakfı'nın bütün siyasi partilere eşit olduğunu söyledi.

Ekonomiyi özel sektörün ayakta tuttuğunu belirten Budak, Türkiye'deki yıllık gelirin son on yılda 2 bin 500 dolardan, 10 bin dolara ulaştığını ifade etti.

Son yıllarda "orta gelir tuzağı" denilen alanda patinaj yapıldığını aktaran Budak, şunları anlattı:

"Böyle olunca da 2013 vizyonu 500 milyarlık bir ihracat ve hedef söz konusu. Bu hedefe Türkiye'nin ulaşması açısından yerel dinamiklerin harekete geçmesi çok önemlidir. Bunu kim yapacak. Ankara'dan, devletten, demokrasiden beklemek çok doğal. Sonuçta kanunla hukukla bir ülke idare ediliyor fakat Ankara'dan Edirne'ye ekonomik kalkınma anlamında baktığımız zaman, şunu görüyoruz. Ankara TR21 bölgesi diye Tekirdağ, Edirne, Kırklareli deniyor. Örneğin biz burada turizmi konuşabiliriz ama turizmle ilgili Ankara'nın turizm planlarında Edirne turizm bölgesi içerisinde mi, değil. Burada Çorlu'nun talebi başka, Enez'in talebi başka, Lalapaşa'nınki başka, Vize ilçesinin ise çok farklıdır. Trakya'nın tüm talepleri alınınca bu tabloyu ortaya çıkarttık."

Budak, Türkiye'de Kalkınma Bakanlığının da bilgisi dahilinde projeleriyle ilgili çalışmalar yaptıklarını, Edirne'ye ve ülkeye katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.

Budak ayrıca Edirne'nin çok iyi analiz edilip proje bazında aktarılması gerektiğini dile getirdi. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Necdet Budak Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title