Haberler

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Akdağ Estp Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Kısa adı ESTP olan Erzurum Sivil toplum Platformu’na üye dernek, vakıf, sendika başkanları ile Eski Sağlık bakanı Erzurum Milletvekili Adayı Prof.Dr.Recep Akdağ ESTP Başkanı A.Mustafa Güvenli tarafından organize edilen toplantıda bir araya geldiler.

Kısa adı ESTP olan Erzurum Sivil toplum Platformu'na üye dernek, vakıf, sendika başkanları ile Eski Sağlık bakanı Erzurum Milletvekili Adayı Prof.Dr.Recep Akdağ ESTP Başkanı A.Mustafa Güvenli tarafından organize edilen toplantıda bir araya geldiler.

1 Kasım Seçimleri ve Erzurum'da bulunan STK'ların sorunlarının konuşulduğu toplantı Pehlivanlı Konağı'nda yapıldı.

ESTP BAŞKANI GÜVENLİ; "KOALİSYON İSTEMİYORDUK İSTİKRARDAN YANAYIZ"

Çok sayıda STK başkanı ve temsilcisinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan A.Mustafa Güvenli; Türkiye'de sağlıkta dönüşümün mimari olan Prof.Dr.Recep Akdağ'ın Erzurum'dan siyasete kaldığı yerden devam edecek olmasının Erzurum için büyük bir şans olacağını ifade etti.

STK'ların karşılaştığı sorunların çözümü noktasında birçok defa kapısını çaldıkları ismin Akdağ olduğunu, Erzurum'un kazanımlarının artması için siyasetçilerle STK'ların muhakkak işbirliği içerisinde olması gerektiğine inandığını belirten Güvenli; seçime gidilirken; daha önce yaptıkları açıklamalarda koalisyondan istemediklerini, Türkiye'nin koalisyonlarla güç kaybettiğine inandıklarını deklare ettiklerini söyledi.

Türkiye'nin son aylarda geçtiği ateş çemberinin müsebbiplerinin belli olduğunu, devletin halkı ve istikrarı korumak için başlattığı terörle mücadelenin sonuna kadar desteklediklerini ifade eden Başkan Güvenli; STK temsilcilerinin sorunlarını ve görüşlerinin Erzurum için çok önemli olduğunu belirtti.

PROF.DR.RECEP AKDAĞ; "SİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİSİNİZ, BU SEÇİMDE DAHA DA ÖNEMLİSİNİZ!"

Erzurum Sivil Toplum Platformu adına Başkan A.Mustafa Güvenli'ye teşekkür eden Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Prof.Dr.Recep Akdağ, 7 Haziran sonrası yaşanan sürecin ne olduğunu, Türkiye'nin nereye sürüklenmek istendiğinin hep beraber görüldüğünü anlatarak; gelinen seçim sürecinde Erzurum halkının ferasetine güvendiklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin koalisyonu çıkmaza soktuğunu söyleyen Prof.Dr.Recep Akdağ; 1 Kasım'da seçmenin söyleyeceği sözün halkın sözü olacağını; bunun da Ak Parti'nin yeniden tek başına iktidar olmasından yana kullanılmasına azami gayret gösterdiklerini belirtti.

STK'ların demokrasilerin olmazsa olmazı olan bir güç olduğunu ifade eden Prof.Dr.Recep Akdağ; Erzurum'da böyle güzel bir tablo ile karşılaşmış olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Toplantıya katılan STK Başkanlarının AK Parti ile ilgili eleştiri ve görüşlerini tek tek dinleyen ve not alan Prof.Dr.Recep Akdağ söylenen her sözün, getirilen her eleştirinin kendilerine ufuk açtığını, bunların mutlaka değerlendirileceğini belirtti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Erzurum Akdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title