Haberler

AK Parti Emet'te Adaylarını Tanıttı

AK Parti Kütahya milletvekili adayları, Emet ilçesinde aday tanıtım programına katıldı.

Tanıtım toplantısında, AK Parti Kütahya milletvekili adayları Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu, İshak Gazel ve Ahmet Tan, Emet halkı ile buluşarak projeleri hakkında bilgi verdiler.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Emet AK Parti İlçe Başkanı Naci Özcan, AK Parti Genel Merkezi'nin teşkilatın sesine kulak verdiğini ve 7 Haziran seçimleri için teşkilattan yetişmiş isimleri aday gösterdiğini ifade etti.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ise Kütahya ve ilçelerinde teşkilatların ve partili fedakar vatandaşların çalışmaları ile bugünlere gelindiğini belirterek, "Ülkemizin kaybedecek vakti yok. Şer odaklarına karşı birleşerek dünden daha fazla partimize sahip çıkarak 2023 hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz .Kütahya'dan da 4 arkadaşımızı da için meclise göndereceğiz" dedi.

AK parti 1. sıra milletvekili adayı Şükrü Nazlı, "Emet'te bizim, Hisarcık'ta bizim, Simav'da bizim" diyerek tüm Kütahya ve ilçeleri için el ele vererek çalışacaklarını dile getirdi.

Nazlı, "Teşkilat ve merkez ağırlıklı ekibimizle esasta var olmayan ama sıkça kasıtlı olarak gündeme getirilmeye çalışılan bölgecilik ayrımları söylentilerine son vereceğiz. Bizler Emet'inde Gediz'inde, Simav'ında Kütahya'nın da sorunlarını çok iyi bilen, bölgeyi tanıyan bir ekibiz. Bu gücün bölünmesine izin vermeyecek ve 4 aday olarak el ele Ankara da ülkemiz ve Kütahya'mız için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Yapılan aday tanıtım toplantısının ardından adaylar, ilçe esnafını ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.(MS-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title