Haberler

AK Parti Elazığ'da Yeniden Yapılanıyor

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı yönetiminin yenilenmesinin ardından 5 ilçede yeniden yapılanma için yönetimlerin istifası istendi.

AK Parti Elazığ İl Teşkilatı yönetiminin yenilenmesinin ardından 5 ilçede yeniden yapılanma için yönetimlerin istifası istendi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, parti içerisinde yeniden yapılanmaya gittiklerini belirtti. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Gürgöze, "1 Kasım seçimlerinde partimizin, ülkemizde ve ilimizde zaferle çıkmasının ardından tüm Türkiye'de teşkilatları gözden geçirme kararı alınmıştır. Bu kapsamda İl Teşkilatımızın 22 Aralık tarihinde istifası istenmiş, İl Teşkilatımız da bu karara uyarak hiç tereddüt etmeden istifa etmiştir. Akabinde 24 Aralık günü Genel Merkezimiz bizlere yeniden görevi tevdi ederek yeni yönetim oluşturmamızı istemiştir. Bu kapsamda İlçe ve Belde teşkilatlarımızın da bir kısmının yenilenmesi için çalışma yapılmaktadır" dedi.

Elazığ'ın Ağın, Arıcak, Baskil, Keban ve Sivrice olmak üzere 5 ilçe ve bazı belde teşkilatlarının istifasının da istendiğini kaydeden Gürgöze, genel merkezin yapacağı değerlendirme sonucu istifası istenen ilçe ve belde teşkilatlarıyla ilgili en doğru kararın verileceğinden kuşkularının olmadığını kaydetti. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

AK Parti Türkiye Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title