Haberler

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu, TOKİ Sakinleri ile Bir Araya Geldi

Van’da deprem felaketinden sonra büyük yatırımlarla Edremit-Kalecik-Bostaniçi-Kevenli-Erciş’te yapılan toplu konutların sorunları çözüme kavuşturuluyor.

Van'da deprem felaketinden sonra büyük yatırımlarla Edremit-Kalecik-Bostaniçi-Kevenli-Erciş'te yapılan toplu konutların sorunları çözüme kavuşturuluyor.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Bölge Müdürü Şerafettin Ünal, TOKİ Etap Müdürü Ahmet Keskin, Van TOKİ-DER Başkanı Sıddık Kırmızıkaya ile buluştu. Tarafların buluştuğu toplantı oldukça verimli geçti. TOKİ sakini vatandaşların da aralarında bulunduğu toplantıda açık toplum örneği verildi. Toplantıda vatandaşlar tarafından TOKİ Bölge Müdürüne ve TOKİ Etap Müdürüne başlıca, su sorunu, çevre düzenlemesi, güneş enerjisi, kömür sorunu, yüzde 5 alınan faize kadar tüm sorunlar dile getirildi.

Diyarbakır'da bulunan hukuk bürosunun Van'a alınması konusunda hassasiyetini dile getiren Bayramoğlu, bozuk yolların bir an önce onarılması ve su sorununun çözümünde ellerinde yapacak bir şeyin olmadığını, mevcut belediyenin bu işleri yapmayarak suistimal edilecek siyasi malzeme peşinde olduğunu dile getirdi.Vatandaşların kendisiyle sürekli temas halinde olduğunu ve Edremit ilçesini Van'ın en güzel, en yaşanılır ilçesi yapma yolunda TOKİ projelerine siyasi görüş gözetmeksizin toplumun her kesiminin sahip çıkması gerektiğini dile getirdi.

TOKİ Bölge Müdürü Ünal, suyun belediyenin sorumluluğunda olduğunu, fakat belediyenin TOKİ'lere anlamsız bir engeli olduğundan, suyun yine kendileri tarafından görevleri olmamasına rağmen vatandaşlara taşınarak getirildiğini, bunun da zaman zaman yetersiz kaldığını dile getirdi.

TOKİ-DER Başkanı KIrmızıkaya, vatandaşlarla beraber sorunun çözümünde bu önemli adım karşısında yetkililerden yardım beklediklerini belirtti.

Ev sahibi Van Edremit İlçe Başkanı Bayramoğlu, her 15 günde bir kere toplanacaklarını belirterek, demokrasinin AK Parti iktidarında ülkeye yerleştiğini ve kendilerinin bunun bekçisi olduğunu belirtti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Kalecik Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title