Haberler

AK Parti Edirne İl Kongresi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati: "Eski Türkiye'de maaşını neredeyse alamayacak memurlar vardı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Eski Türkiye'de maaşını neredeyse alamayacak memurlar vardı. Hastaneye gittiğinde doktor bulamayan, ilacını alamayan insanlar vardı. Eski Türkiye'de yollar yoktu, yolsuzluklar vardı" dedi.

Nebati, Mimar Sinan Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Edirne 5. Olağan İl Kongresi'nde, AK Parti'nin Türkiye'nin gelişimi için emin adımlar attığını söyledi. AK Parti ile Türkiye'de, milletin, sözü, talebi ve beklentisinin hakim olduğunu belirten Nebati, şöyle konuştu:

"AK Parti milletten aldığı destekle yola çıktı. AK Parti yola çıkarken eski Türkiye'de yolsuzluklar vardı, eski Türkiye'de arsızlıklar vardı, eski Türkiye'de enflasyon vardı, eski Türkiye'de maaşını neredeyse alamayacak memurlar vardı. Hastaneye gittiğinde doktor bulamayan, ilacını alamayan insanlar vardı. Eski Türkiye'de yollar yoktu, yolsuzluklar vardı. Eski Türkiye'de insanlar birbirine güvenmiyordu, Türkiye'de insanlar arasında neredeyse selam kesilmişti. Eski Türkiye'de bombalar patlıyordu, insanlar çocuklarını askere göndermek istemiyorlardı. Aileler okula başlayan çocuğuna komşusunun kitaplarını alıyordu. Eski Türkiye'de bir somunu bile alamayan boynu bükük babalar vardı."

Nebati, Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla birçok sorunu ortadan kaldırdığını ve insanların istediğine daha kolay erişebildiğini dile getirdi.

-"Umut arttıkça Türkiye'nin gücüne güç katılıyor"

Nebati, Türkiye'nin AK Parti'yle yeniden ayağa kalktığını vurguladı. AK Parti'nin ülkenin her yerinde teşkilatlandığını, bunun da milleti yüreklendirdiğini belirten Nebati, şöyle devam etti:

"Umut arttıkça Türkiye'nin gücüne güç katılıyor. AK Parti yola çıkarken 12 yıldır hepsini tek tek yaptı. Şimdi yüzümüz ak. AK Parti yaptığı işlerle Türkiye'nin yolunu açtı. Dünyaya örnek olacak işler yaptık. Hastanelerde koğuş sisteminden tek kişinin yattığı içerisinde banyosu, tuvaleti olan oda sistemine geçildi. Hastaneye giden bir insan, 'Ben insanım, ben birinci sınıf vatandaşım' diyecek olgunluğa ve güce kavuştu. Hangi alana el atarsanız atın. Ulaşım, içişleri, vakıflar, dışişleri, milli eğitim nereye el atarsanız atın, her yerde ama her yerde Türkiye ayağa kalktı. Türkiye ayağa kalkmaya devam ediyor. Zilletten izzete kadar olan ayağa kalkışımız Recep Tayyip Erdoğan, genel başkanımız, cumhurbaşkanımız sayesindedir."

Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu coğrafyada, Gazze,  Filistin, Suriye, Halep, Şam ve Myanmar'daki mağdur ve mazlumların da sesi olduğunu dile getirdi.

Nebati, Erdoğan'ın Türkiye'yi sadece coğrafyasında değil dünyada ayağa kaldırdığını kaydetti. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan ak parti türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title