Haberler

AK Parti Düziçi Kadın Kolları Başkanlığı'ndan Etkinlik

AK Parti Düziçi Kadın Kolları Kolları Başkanlığı dayanışma ve kaynaşma etkinliği düzenledi.

AK Parti Düziçi Kadın Kolları Kolları Başkanlığı dayanışma ve kaynaşma etkinliği düzenledi.

Düziçi Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinliğe AK Parti Osmaniye İl Kadın Kolları Başkanı Zekiye Yılmazer, Düziçi Kadın Kolları Başkanı Meryem Nurcan Yiğit, Bahçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Kaya, AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman'ın eşi Meliha Karamık Taman ve belde kadın kolları başkanları ve partili kadınlar katıldı.

Yiğit, yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bu yana birlik ve beraberlik içinde yeni bir çalışma ortamı yaratmak için mücadele ettiklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Arkadaşlarımızın desteği ile bunu büyük oranda başardığımıza inanıyorum. Vatandaşlarımızın özel günlerinde ve ihtiyacı olduğunda yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızı dinleyerek dertlerine çözüm bulmaya çalışıyoruz. Biz kadın kolları olarak bu çizgide çalışmalarımıza devam edeceğiz."

AK Parti Osmaniye Kadınlar Kurulu İl Başkanı Zekiye Yılmazer ise seçim startını vermek için toplandıklarını kaydederek, "Herkesten destek bekliyorum. Düziçili kadınlara çok güveniyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. - OSMANİYE

Kaynak: AA / Yerel

Fadime Kaya Ak Parti Osmaniye Düziçi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title