Haberler

AK Parti Düzce Milletvekili Korkmaz ve Arslan Basınla Buluştu

AK Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Fevai Arslan Düzce’de yapılan yatırımları basın mensupları ile paylaştılar kendileri ile ilgili eleştirilere cevap verdiler.

AK Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Fevai Arslan Düzce'de yapılan yatırımları basın mensupları ile paylaştılar kendileri ile ilgili eleştirilere cevap verdiler.

Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Fevai Arslan, düzenledikleri kahvaltı ile basın mensuplarını ağırladılar. Kahvaltılı sohbet toplantısına AK Parti İl Başkan Vekili Nurettin Şahin, AK Parti Seçim İşleri Başkanı Şinasi Tuzcuoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Durmuş Aslan ve AK Parti Düzce İGM Üyesi Cahit Aydın ile kalabalık bir basın grubu katıldı. Sohbet havası içerisinde geçen toplantıda Korkmaz ve Arslan, görev süreleri içinde yapılan çalışmalar hakkında gazetecileri bilgilendirdiler, sorulara cevap verdiler.

Milletvekili İbrahim Korkmaz'ın kısa bir konuşmasının ardından milletvekilleri gazetecilerin sorularını yanıtladı. Korkmaz'a ilk olarak Yılbaşı gecesinde attığı tweet sonrası kendisi ve kardeşi hakkında ki hazret kelimesinden sonra parti tarafından isminin çizildiği sorusu soruldu. Ben bu davanın adamıyım diyen Korkmaz ise "Tayyip Bey bizim davamızın lideridir. Ahmet Davutoğlu ise partimizin lideridir. Otururlar takımı şöyle kuracağız diyebilirler. Biz bu davanın içerisinde olan insanlarız. Bu davanın neresinde olacağımızın önemi yoktur. Partini üst kademesi dahi birilerinin nerede olduğunu bilmiyordur. Siyaset bittiğinde ki bir gün bitecek. Bizim parlamenter siyasetimiz bitecek. Ancak aranızda başımız dik gezebiliyorsak ne mutludur. Vekil olmak bir sorumluluk ve yükümlülüktür. Ağır bir sorumluluk gerektiriyor. Düzce'de bu siyaseti benden çok iyi yapacağına inandığım bir sürü insan var. Ama bana nasip oldu. Ben hep Allah'ım benden daha iyi yapacaklara nasip et. Allah bu yükü onun sırtına yüklesin ve bizde yanında hamal olalım" dedi.

Milletvekili Korkmaz, basın mensuplarına da serzenişte bulunarak yatırımlardan çok polemiklere yer verildiğini söyledi. Korkmaz, "Siyasete başladığım günden bu güne kadar Düzce'nin hangi köylerini ziyaret etmişim bizden ne istenmiş bizde kayıtlıdır. Ben defalarca bu toplantılarda televizyon programlarında Düzce ile ilgili projelerimden bahsettim. Bunların hiç biri ön plana çıkarılmıyor. İbrahim Bey şöyle dedi deniyor. Ben o gece bir tweet attım ve o yazıya bakan zerre kadar beyni varsa onu anlar. Ben yılbaşı ile dalga geçiyorum. Bu gece bize uygun değil ama illa kutlayacaksanız bizim doğumumuz kutlayın. Bugün inkılap kanunları olmasaydı biz hala o kelimeyi kullanacaktık" şeklinde konuştu.

ÇİLİMLİ HARİÇ BÜTÜN İLÇELERE ENTEGRE HASTANESİ YAPILDI

Gazetecilerin Düzce'ye yapılan yatırımlarla ilgili sorularını yanıtlayan AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise, "Sağlık dediniz. Çilimli hariç bütün ilçelere entegre hastanesi yapıldı. Akçakoca'da hastane çok daha önce olduğu için sarkmıştır. 2015 yatırımına koydurduk yeni dönemde yapılacaktır. 300 yataklı Aziziye bölgesinde devam eden Merkez hastanemiz müteahhitten kaynaklanan bir gecikmeye uğradı. Kamu İhale Kanununa göre buna yapacağımız bir şey yok. Ama birinci müteahhidin işini fesih ettirdik. Yeni müteahhit aldı ve devam ediyor. 9. ayda burası bitecek" ifadelerini kullandı.

EĞİTİM KAMPÜSÜ İÇİN 246 DÖNÜMLÜK ALAN TAHSİSİ EDİLDİ.

Milletvekili Arslan'ın ardından eğitim yatırımlarına değinen Milletvekili Korkmaz ise yeni yapılacak eğitim kampusu ve eğitim alanında harcanan bütçe ile ilgili konuştu. Korkmaz, "Biz eğitim kampusu yapıyoruz. 246 dönümlük bir alan tahsis edildi ve içinde yüzme havuzları, oyun alanları, dinlenme alanları, okullar olacak. 131 trilyon bunun içinde ayrıldı. Düzce'de 2002'den bu yana yüzde 80'ni bizim dönemimizde geldi. Bu okulların çoğu tamamlandı 1 tanesinin ihalesi yapılmadı. İmam Hatip Lisesi'nin ihalesi kaldı. Ancak 14 senedir neden yapılmadı dersek AK Parti iktidarı son 4 senede bir şeyler yapama fırsatı buldu. Türkiye'nin hangi aşamalardan geçtiğini biliyoruz. AK Parti iktidarı bir bütündür. Bu bayrağı devir aldık ve bu konuları biz konuşuyoruz" dedi.

Toplantı basın mensupları ile çekilen fotoğraf ile son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Korkmaz Ahmet Arslan Ak Parti Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title