Haberler

AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Keşir 7 Köy Gezdi

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine ara vermiyor.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine ara vermiyor. Keşir, Nasırlı, Nuhlar, Kozluk, Eminacma, Akyazı, Gürcüçiftlik, Hasanlar köy programlarını tamamladı.

1 Kasım 2015 seçimleri öncesinde köy ziyaretlerini sürdüren AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 7 köy ziyareti gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi. Parti yöneticileri ve İGM üyeleri ile birlikte yapılan ziyaretlerde köylerin sorunları konuşularak talepler alındı. AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, "Sizlerin bize olan teveccühünü çok iyi biliyoruz. Biz de 3 ay boyunca bu teveccühe layık olmak için çalıştık. Kısa bir süre içinde özellikle köy yollarımızın sorunlarını çözmek için kaynaklar yarattık. Araç kullanımı ile ilgili 11 Milyon TL'lik araç alım ihalesi yapılacak. Bu da siz İl Özel İdareden araç istediğinizde anında temin edilebilecek" dedi.

Bir günde 7 köy ziyareti yapan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, "Sandıklara ve oylarınıza sahip çıkmanızı istiyoruz. 7 Hazirandan sonra yaşanan ülke sorunlarını hepimiz görüyoruz. Ben biliyorum ki sizler koalisyona izin vermeyeceksiniz ve tek başına AK Partimizi getireceksiniz. Seçim beyannamemizde de ne kadar ciddi olduğumuzu gördünüz" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayşe Keşir Ak Parti Kozluk Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title