Haberler

AK Parti Düzce İl Başkanı Keskinden Mesajlar

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek gündem hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek gündem hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, parti il binasında Düzce Milletvekilleri ile birlikte basın açıklaması yaptı. Ülke ve Düzce gündemini değerlendirme toplantısına AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, Parti teşkilat üyeleri ve basın mensupları katıldı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğini ve AK Parti'nin hükümet kurma ve terör örgütlerinin eylemlerini bertaraf etme sorumluluğunu omuzlarında taşıdığını kaydetti.

İl Başkanı Keskin, "Milletimiz şundan emin olsunlar ki; partimizin güç aldığı tek dayanak millettir. Milletimizin isteği bizim için emir niteliğindedir. Dolayısıyla hükümet kurmak için üzerimize düşen ne ise yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz. Masadan kalkan hiçbir zaman biz olmayacağız" ifadelerinde bulundu.

"TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIMADAN DURMAYACAĞIZ"

35 yıldır PKK terörü yüzünden akan kanın durması ve Doğu, Güneydoğu'daki vatandaşların huzurlu bir şekilde yaşamaları için milli birlik ve kardeşlik projesini hayata geçirdiklerini belirten İl Başkanı Hikmet Keskin, "Bizim tek bir düşmanımız var; Silahını bırakmayan, ülke bütünlüğünü bozmaya çalışan hain terör örgütleri. Dolayısıyla silahı bırakmayan, devletin askerin, polisine ve vatandaşına silah çeken, ismi ne olursa olsun, kimden destek alıyorsa alsın; tüm terör örgütlerine en sert yüzümüzü göstereceğimizden kimse şüphe duymasın. Ayrıca AK Parti, terörden taraf olmayan her kesime de en şefkatli yüzünü göstermeye devam edecektir. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın" dedi. Genişletilmiş il başkanları toplantısında da terörün kökünün kazınması kararı aldıklarının altını da çizdi.

"SEN-BEN KAVGASI YAPILMAYACAK"

İl Başkanı Hikmet Keskin, 7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından yeni milletvekilleri ile kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ve STK'larla uyum içinde çalışma içinde olacaklarının sinyalini verdi.

Yerel dinamiklerle her dedikoduya, fitne üretecek kişi ve paydaşlarına mahal vermeyeceklerini altınız çizerek vurgulayan Keskin, "Düzce'mize kaliteli hizmetin, sen-ben kavgası yapmadan, ortak akıl ve ortak eylemle gerçekleştirilebilineceğini düşünüyoruz. Bu birlikteliği bozmak isteyecek, ortaya fitne sokmaya çalışacak her türlü dedikoduya kulak tıkayacağız. Çünkü bizler; siyasi ikballerimiz için değil Düzce'mizin istikbali için çalışacağız. Bundan kimse şüphe duymasın. Ayrıca olumlu ve olumsuz her eylem veya eylemsizliğin faturasını AK Parti davası ödüyorsa, olumsuz olabilecek her türlü hareketin karşısında duracak birinci kurum AK Parti İl Başkanlığı olacaktır" şeklinde konuştu.

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ HERKES GÖRÜYOR"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 7 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye üzerinde hayalleri olan şer odaklarının çalışmalara başladıklarını kaydetti. Keleş, "Ülkemizi kaos ortamına sürüklemek isteyenler olduğu gibi aynı kaotik ortamı ilimizde de yaşatmak isteyenleri görebiliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu herkes görüyor. Düzce'de Milletvekillerimizden teşkilatlarımıza, valiliğimizden memuruna kadar herkes birlik içinde Düzce'ye hizmet etmek için yarışıyor. Düzce'miz de bizden hizmet bekliyor. Biz de bu hizmeti vereceğiz" ifadelerinde bulundu.

"DÜZCE'NİN ANKARA'DA SESİ OLACAĞIZ"

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, İl Başkanlığının öncülüğünü yaptığı programlar dahilinde Düzce için çalıştıklarını ve Ankara'da Düzce'nin sesi olduklarını belirtti. Milletvekili Ayşe Keşir, Türkiye'nin içinde bulunduğu dönemin hassas olduğunu ve milletin canı söz konusu olduğunda geri kalan her şeyin teferruat kaldığını belirtti. Keşir, Düzce için çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Son iki haftadır ülke gündemini meşgul eden terör örgütlerine AK Parti'nin en sert şekilde cevap verdiğini kaydeden AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, "Düzce'de yaz döneminin geç olmasından dolayı bazı hizmetlerimiz yarım kalmış gibi görünebilir ancak 2015 yılı sonuna kadar bütün planlanan çalışmalar sona erecektir. Basın mensupları, teşkilatlarımız, azalarımız kısacası halkımız bizim göremediklerimizi gösterecekler ve biz de sorunların çözümü için çalışacağız" ifadelerinde bulundu.

"TERÖR DÜNYA GÜNDEMİNİN ANA BAŞLIĞI"

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü ise terör örgütlerinin eylemlerinin sadece Türkiye değil dünya gündeminin de ana başlığını oluşturduğunu söyledi. 35-40 yıllık PKK terörünün sona ermesi için AK Parti hükümetlerinin silahsız çözüme ulaşmak için çaba sarf ettiğini belirten Özlü, "PKK, DEAŞ, DHKP-C örgütleri, üç yıldır yürütülen çözüm sürecini baltalamıştır. Anlaşıldı ki terör örgütleri 7 Hazirandan itibaren yeni bir sürecin başlamasını istiyor. Ancak terör örgütlerinin istediği şekilde bir ülke yönetimine izin vermeyiz" dedi.

Siyasette silahın yerinin olmadığını vurgulayan AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, "Bir parti bir taraftan PKK ile dirsek teması yaparken bir taraftan da demokrasi şirinliği yapıyor. Bu ikircikli tavırları artık dayanılmaz hale geldi. AK Parti olarak şu andaki politikamız çok doğru ilerliyor" diye konuştu. Düzce'de de siyaseti bir üst noktaya taşımak istediklerini ve çalışmalar yaparak kişilerden değil işlerden konuşulmasını sağlamak istediklerini kaydeden Özlü, "Bizim birlik ve beraberliğimizin bozulmasını isteyenler, bu ortamdan rahatsız olanlar olabilir. Ancak bizim amacımız projelerle Düzce'mize daha çok hizmet getirmek" ifadelerinde kullandı. AK Parti Düzce İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısı basın mensuplarının soruları ile devam etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Ak Parti Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title