Haberler

AK Parti Düzce'de Seçim Startını Verdi

AK Parti Düzce yönetimi düzenlenen toplantı ile seçim çalışmalarına start verdi.

AK Parti Düzce yönetimi düzenlenen toplantı ile seçim çalışmalarına start verdi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı parti il binasında yapılan toplantı ile 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinin startı verdi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "AK Partimiz 12 senedir insanı merkeze alan, zamanın gerekliliklerini, bölge gözetmeden, insanımızın hizmetine sunan bir anlayış içinde oldu. Cumhuriyetimizin 100. Yılına yürüdüğümüz şu günlerde, insanımıza, zamana ve mekana uygun Yeni bir Türkiye oluşturmak istiyoruz. AK Parti hükümetlerinin her zaman olduğu gibi, en temel ilkesi insanın onurunu korumaktır. İnsan onuruna yakışır, kültürel ve ekonomik gelişmişlik, Yeni Türkiye'mizin en büyük hedefi olacaktır. İnsan onurunu zedeleyen hiçbir uygulama ve politika meşru görülmeyecektir" ifadelerinde bulundu.

Yeni Türkiye sloganıyla 2023'lere emin adımlarla yürüdüklerini kaydeden Keskin, "Sizlerin bize vereceğiniz yetki ile yepyeni bir anayasa yaparak daha katılımcı, özgürlükçü, insan onurunu yücelten bir anlayışla Başkanlık sistemini İnşallah hayata geçireceğiz. Bizler anlamsız kavgaların, çekişmelerin tarafı olmayarak hizmet odaklı siyaset anlayışı ile yepyeni projelerimizle her zaman karşınızda olacağız" diye konuştu.

Teşkilatların gece gündüz çalışacağını belirten İl Başkanı Hikmet Keskin, "7 Haziran 2015'de vereceğiniz oylarla, Yeni Türkiye'nin bir Dünya Devleti olma yolunda sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Daima Adalet, Daima Kalkınma için 3 milletvekili adayımız ile bugün seçim startını veriyoruz. Teşkilatımızın tüm mensupları gece gündüz demeden çalışacağız. Yeni Türkiye'nin geleceği için, Yeni Türkiye'nin imarı için, daha çok adalet, daha çok kalkınma için sorumluluğumuzu biliyoruz. 7 Haziran 2015 seçimlerinde oyunuz Yeni bir Anayasa, Başkanlık Sistemi ve Yeni Türkiye için olacak. Bu bilinçle; her zaman olduğu gibi arkamızda olacağınıza inanıyor; seçimlerin Düzce'mize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

"SAHAYA ÇIKACAĞIZ"

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'den sonra konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Bugün çok önemli bir yola çıkıyoruz. 3 milletvekili adayımız belirlendi. Bu süreçte biz milletvekili adaylarımızın her zaman yanında olacağız. Sayın Başbakanımız seçim beyannamesini açıkladı. Biz de bugünden itibaren sahaya çıkacağız. Herkesle görüşeceğiz ve rekor bir oy oranı ile AK Parti bayrağını Düzce'ye yine dikeceğiz. Bunun için de teşkilatlara bu yarışta büyük görevler düşüyor" şeklinde konuştu.

"ONURLA AK PARTİ BAYRAĞINI TESLİM EDİYORUM"

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, " Bu toplantı aslında bir devir teslim törenidir. Biz 4 yıl önce almış olduğumuz bu bayrağı arkadaşlarımıza tevdi edeceğiz. Bu bayrağı onurla teslim ederim. Onlar da daha büyük bir şevkle yarışacaklar. Bize düşen; onların arkasında dimdik durmak, yaptıklarımızı paylaşmak ve yapamadıklarımız hakkında da yeni arkadaşlarımızın daha iyi yapacaklarını milletimize anlatmaktır" ifadelerinde bulundu.

"GÖNÜL ALMADAN OY ALMAYACAĞIZ"

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, 2001 yılında yasaklar içinde dava bilinci ile yola çıktıklarını ve 12 yılda gelinen noktada hak ve özgürlükler alanında büyük gelişmeler olduğunu vurgulayarak, " Biz dava taşını gediğine koymaya ahdettik. Aday adaylığı bile bir şereftir. Bu seçim kadınların seçme ve seçilme hakkını özgürce kullanacağı ilk seçim olacaktır. Biz bu bayrak ve vatan için alın teri döktük. Gönül almadan oy alamayacağımızı bilen bir partiyiz. Reis'imizden ve Hoca'mızdan aldığımız terbiye böyledir. Biz kılcal damarlardan beslenen ve dimdik duran bir partiyiz. Abilerimiz, bize çok önemli ve şerefli bir bayrağı teslim ediyorlar. Allah bizi hizmet yolunda mahcup etmesin" şeklinde konuştu.

"DÜZCELİLER AK PARTİYE HER ZAMAN SAHİP ÇIKMIŞTIR"

AK Parti Düzce 24. Dönem Milletvekili ve 25. Dönem milletvekili adayı Fevai Arslan, ülke ve Düzce için çalışılarak başarılı işlerin altına imza atıldığını kaydetti. 2002 yılından itibaren AK Partide görev alan herkese teşekkür eden Arslan, " Bu iş gönülle yapılan iştir. Gönüller bir olunca, nefisler geriye atılınca ve dava bilinci de olunca inşallah seçim sevinci yaşayacağız. Allah izin verirse sizin desteğinizle 3-0 yapacağız. Düzceliler her zaman partiye sahip çıkmıştır; 7 Haziranda da sahip çıkacaktır" ifadelerinde bulundu.

"HERKESİN MİLLETVEKİLİ OLACAĞIZ"

AK Partinin bütün politikalarının esasında insan olduğunu ve Düzce'de herkesi kucaklaşacaklarını belirten AK Parti Düzce birinci sıra milletvekili Faruk Özlü, " Biz sadece AK Partililerden değil diğer partilere oy veren arkadaşlardan da oy isteyeceğiz. Türkiye'nin her bölgesinde karşılığı olan tek parti AK Partidir. Bütün hemşerilerimi AK Partide buluşmaya çağırıyorum. Bizim amacımız Düzce'yi aldığımız oy oranı ile birinci il yapmak olacaktır. Daha sonra da Ankara'dan ilimize en fazla yatırımı getiren milletvekilleri olmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title