Haberler

AK Parti Doğanhisar ve Akşehir'de Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Konya’nın Doğanhisar ve Akşehir ilçelerinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Konya'nın Doğanhisar ve Akşehir ilçelerinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu, İlhan Yerlikaya, 23. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erkuş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Akmeşe, Doğanhisar ve Akşehir'de düzenlenen programlara katıldı.

İlk olarak Doğanhisar ilçesinin Karaağa beldesine geçen heyet burada AK Parti Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Ömer Kayhan'ın da katılımıyla vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu burada yaptığı konuşmada, "Biz lafa değil, icraata bakarız. Ülkemize bakıyoruz, her yer hizmetle dolu; yollarımız, hastanelerimiz, okullarımız, demir yollarımız. Ülkenin üzerinde bir oyun oynanıyor. Bunlar Fatih Sultan Mehmet'i zehirlediler, tam Vatikan'ı feth edecekken. Rahmetli Menderes'i astılar, ezanı aslına çevirdiği için. Rahmetli Özal'ı zehirlediler. Şimdi de 'Uzun Adam'ı almak istiyorlar. Biz o 'Uzun Adam'ı onlara vermeyeceğiz, onu bu milletin içinden alamayacaklar" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, muhalefet partilerinin hakaret ve iftira siyaseti yaptığını ileri sürerek, "Seçim yerel yönetimler seçimi. Şu ana kadar muhalefet partilerinden hiçbiri yerel yönetimle ilgili bir şey söyledi mi? Hayır. Ne yapıyorlar? İftira atıyorlar, montaj kasetleriyle sizin kafanızı karıştırmaya çalışıyorlar. Sürekli hakaret ve iftira. Mecliste ne yapıyorlarsa sahaya indiler aynısını sahada yapıyorlar. Halbuki yerel yönetimlerde ne yapacaklarsa onları anlatmaları lazım. Ama bunlarda o kapasite o kabiliyet yok" diye konuştu.

Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Ömer Kayhan ise, ilçeye himzet için göreve talip olduğunu vurgulayarak, "Geleceğimiz için, millete hizmet adına iktidar olmuş partimizden güç alarak, büyükşehir ile beraber tüm Doğanhisarımıza hizmet etmeye geliyoruz.30 Mart'tan sonra Allah'ın izni, halkımızın teveccühleri ile hedefinde millet olan, güven verici, yeniliğe ve değişime açık, tüm işlerde şeffaf olan, kalıcı hizmetlere imza atan, ulaşılabilir, çözüm odaklı bir belediye inşa edeceğiz inşallah" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Doğanhisar'dan ayrılan heyete Akşehir'de Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay ve Akşehir Belediye Başkan Adayı Salih Akkaya eşlik etti. Akşehir'in Doğrugöz beldesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan heyet burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Açılışta konuşan Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, "Hizmet inanmakla olur, hizmet çalışmakla olur. Büyükşehir yasası çıkarken muhalefet bu yasaya itiraz etti. Bu hizmet yürütülemez, bu kadar büyük alanda hizmet yapılamaz, dediler. İnanmadıkları şeye şimdi talipler. Biz bu hizmeti yürütürüz diyorlar. Ama önce insanın inanması gerekir. Hizmet için inanç lazım. Biz buna ilk gün inanmıştık, sahayı gezdikçe inancımız artıyor. Biz inanıyoruz ki, büyükşehrimiz Konya'nın tamamına hizmet edebilecek güçtedir" ifadelerini kullandı.

Akşehir Belediye Başkan Adayı Salih Akkaya ise, partilerine olan ilginin her geçen gün arttığını ve bununda sandığa yansıdığında ilçede AK Belediyeciliğin devam edeceğini bildirdi.

Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğanhisar Ak Parti Akşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title