Haberler

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığında Devir Teslim

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi.

AK Parti İl Başkanlığı görevini devralan Muhammed Akar, yaptığı konuşmada, kendisini arayan, tebrik eden herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın da kendisine çiçek gönderdiğini anımsatan Akar, şöyle konuştu:

"Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'ya teşekkür ediyorum. Ben de yakında kendilerini ziyaret edeceğim. Bu memlekette birlikte siyaset üreteceğiz, diyalog halinde olacağız. Ele ele vereceğiz ve Diyarbakır için yüreğimizi ortaya koyacağız. Yeni bir diyalog süreci başlatmak istiyoruz. Yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Sivil ve demokratik yollarla yeni bir anlayışı ortaya koymak istiyoruz. İnşallah bu süreç ülkemizde kardeşliğin barışın huzurun ebedi bir dostluğunda temelini oluşturacaktır."

" Kobani'den müjdeli bir haber aldıklarını" dile getiren Akar, "Sayın Başbakanımızın Diyarbakır'a gelişi uğurlu oldu. Ayağı uğurlu geldi. Kobaniye selam gönderdi ve hemen sonra Kobani kendisine saldıranlardan kurtuldu" diye konuştu.

Kobani'den gelen mültecilerin en yakın zamanda evlerine yurtlarına dönmelerini ve memleketlerinde huzurlu bir şekilde yaşamaları temennisinde bulunan Akar, buna benzer müjdeli haberleri Kudüs'ten ve bütün İslam coğrafyasından beklediklerini söyledi.

Kobani'ye peşmergenin geçişine izin verilmesinin bugünkü durumun temelini attığını savunan Akar, Türkiye sadece Kobani konusunda değil İslam ümmetinin beldelerine memleketlerine aynı hassasiyeti gösterdiğini belirtti. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Fırat Anlı Diyarbakır Ak Parti Kobani Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title