Haberler

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar Açıklaması

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Nevruz Bayramı nedeniyle yazılı açılama yaptı.

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, Nevruz Bayramı nedeniyle yazılı açılama yaptı.

Akar, Nevruz'un huzur, sevinç, paylaşma, dayanışma ve barış anlamına geldiğini belirterek, barışa, dostluğa, birlik ve beraberliğe yapılan bir çağrı olduğunu kaydetti. Akar, "Nevruz ayrışmanın değil bütünleşmenin, kutuplaşmanın değil sevgiyle kucaklaşmanın kaynağıdır. Biz AK Parti olarak Ülkemizdeki bütün farklılıkları bir zenginlik olarak görmekteyiz. En büyük temennimiz Nevruz'un umut ve barış dolu günlere vesile olmasını dilerim" dedi.

AK Parti hükümetlerinden önce Nevruz kutlamalarının her zaman acı olaylarla sonuçlandığını anlatan Akar, "Halkın geçmiş yıllarda yasaklarla kutladığı Nevruz Bayramı, AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından sonra farklı bir ivme kazandı. Özgürlüklerin önünü açan AK Parti ile birlikte Nevruz'lar artık coşkuyla kutlanmaya başlandı. Nevruz Bayramının Ülkemizin barış kardeşliği ve yeni güzel başlangıçlar adına yaraşır bir şekilde kutlanmasını temennisini ile tüm Diyarbakırlı hemşerilerimin ve herkesin Nevruz Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevruz Bayramı Diyarbakır AK Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title