Haberler

AK Parti Dilovası 34. Danışma Toplantısı Yapıldı

AK Parti’nin Dilovası 34. İlçe Danışma Toplantısı Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

AK Parti'nin Dilovası 34. İlçe Danışma Toplantısı Dilovası Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Dilovası Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 34. İlçe Danışma Toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker, Zeki Aygün, İlyas Şeker, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçe Başkanı Osman Akbulut, AK Parti eski Milletvekili Eyüp Ayar, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, AK Parti Dilovası Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti Dilovası ilçe gençlik ve kadın kolları başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yaptığı konuşmada, "1 Kasımda yapılan seçimlerde Dilovası'nda da Kocaelin de ve tüm Türkiye de destek verdiniz. İnanıyorum ki bundan sonra Dilovası'ndan çıkmış olan Cemil Yaman kardeşimize verdiğiniz destekleriniz ile Ankara da Dilovası'nı iyi temsil edecek bir kardeşimizi gönderdik. buradan bir teşekkür de Belediye Başkanımıza yapmak istiyorum. Kapı kapı belediye başkanlığı gibi çalıştı meclis üyelerimiz ile birlikte çalıştık. ben inanıyorum ki Dilovası'nda daha iyi yaşanılabilir daha güzel ortamlarda buluşacağız. sizler bizi desteklediniz bizlerde sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Danışma meclisinde konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Yeni Türkiye'ye ve 2023 hedeflerine emin adımlara ilerleme zamanı gelmiştir. 1 Kasım akşamı kaybeden olmadı kazanan demokrasi oldu. Kazanan barış ve huzur oldu. Bu zafer sizlerin, bu zafer hepimizin! Artık hizmet dolu yıllar bizleri bekliyor. Güçlü ve hızla gelişen yeni bir Türkiye var. Bildiğiniz üzere 7 Haziran da bir seçim yaşadık ve tek başına iktidara gelemedik ama birinci bizler olduk. Milletimiz ama sizler ülkeye sahip çıktınız huzura barışa ve güven ortamın da istikrara Ak partiyi tek başına yeniden getirdiniz. 1 Kasım da bunu yeniden gösterdiniz. Halkımızın emri üzerine ve milletimizin teveccühü ile 1 Kasım da yeniden iktidara geldik. 1 Kasım akşamı hep birlikte sandık başına gittik sadece eski Türkiye'nin değil o deneme ait kaosun ve zihniyetin kirli işleri ortadan kaldırmış oldunuz. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'da teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Ülkemiz bir yol ayrımında bırakılmış ve siz aziz halkımızın desteğiyle 1 Kasımda tek başına istikrar ve güvene oy verdiniz. Sizlerin huzur güven ve istikrarını 13 yıldan beridir AK Parti korumaktadır. Bizler bir hizmet partisi olarak Dilovası'nda daha çok çalışacağız. Tekrar sizlerin verdiği güven ve desteğe teşekkür eder saygılarımı sunarım" diye konuştu.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 7 Haziran seçimlerinde beklentilerinin dışında oy kaybettiklerini belirterek, "Bir vekilimizi kaybettik. 7 Haziran seçimi sonrası doğru yaptığımız tek şey milletimizi takdir ettik. 'Eğer puan kaybettiysek eksik bizde' dedik. Milletimiz bizi biraz kibirli gördü. 'AK Partililer hatalarını görmez' dedi. Veremeyecekleri dersi verdi. 'Tek başına iktidarı ben size vermiyorum' dedi. Nerede eksik yaptık dedik. 'Bu millet yanlış yaptı, bizim kıymetimizi bilemedi ' demedik. 9 puanlık kaybı doğru analiz ettik. Bu seçimde şaşalı, köpüklü kampanyan yapmayacağız dedik. '1 Kasım'da çalışacağız her ilçede oyumuzu yüzde 10 arttıracağız' dedik. Bugün milletimiz AK Parti ailesi olarak verdiğimiz hedefin çok daha fazlasını verdi. Biz 7. vekilimizi kaybetmiştik, üzülmüştük. HDP'ye gitmişti. Bugün sandıkta 7 vekili aldık. Ankara'ya 7 vekille gidiyoruz. Bu sonuçlar sorumluluğun arttığını gösteriyor. Önümüzdeki dönem bu birlik ve kardeşlik olduğu sürece önümüzdeki 3 yılda çok çalışacağız. 2019'da daha büyük hedefe ulaşacağız. Bundan sonra ki hedefimiz Demokrat Parti'nin 1950'de Kocaeli'nde aldığı yüzde 59 oranında oyunu almak olacak" dedi.

Daha sonra gecede mahalle temsilcilerine ve seçimde üstün gayret gösteren partililere teşekkür plaketi verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dilovası Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title