Haberler

AK Parti Derik'te Miting Düzenledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin'in Derik İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenlendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin'in Derik İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda miting düzenlendi.

Mardin'in Derik ilçesinde düzenlenen mitinge, AK Parti Derik Belediye Başkan adayı Hasip Necimoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Tutal, İl Genel Meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı. Miting öncesi Belediye Başkan adayı Hasip Necimoğlu ve meclis üyeleri tanıtıldı. Necimoğlu, seçildiği takdirde sadece kendisine oy verenlerin değil herkesin belediye başkanı olacağını söyledi. Necimoğlu, "Mahalle temsilcileri oluşturarak belediyeyi halkla beraber yönetip, hizmeti en ücra noktalara kadar ulaştıracağız. İlçemizde imarla ilgili problemler yaşayan halkımızın sorunlarına çözüm bulacağız. Hanuk'tan gelen suyu arıtma sistemiyle içilebilecek kaliteye getireceğiz. Bir kısım anlaşmaları tamamlanan TOKİ Derik projesiyle dar gelirli ve evsiz vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız. Her mahalleye en az bir park yaparak, çocuklarımızın en önemli ihtiyacını karşılayacağız. Derikli hanımlarımıza evlerinde çalışarak para kazanma imkanı sağlayarak, ürettikleri ürünleri belediyemizce pazarlanacak ve ev ekonomilerine katkı sağlayacağız. İlçemize katlı otopark inşa ederek, park sorununu ortadan kaldıracağız. Kentsel dönüşüm projesiyle ilçenin tarihsel yapısını restore ederek, Derik'e güzel bir görünüm kazandıracağız. Elektrik direklerindeki kabloları yer altından geçirerek görüntü kirliliğinden kurtaracağız. Madde bağımlı gençlerimizi bu ölümcül alışkanlıktan uzaklaştırmak için ilçemiz bünyesinde rehabilitasyon merkezi kuracağız. İlçemizin en büyük sorunlardan biri olan çevre kirliliği problemini, kurulacak olan çöp arıtma tesisi ile çözümlemeyi planlıyoruz.Geleceğimizin teminatı olan üniversite okuyan öğrencilerimize burs yardımı yapacağız" dedi.

Tutal ise son zamanlarda Türkiye üzerinde oynanan oyunlara değinerek, asıl hedefin başta Başbakan Recep Tayip Erdoğan olmak üzere bu milletin iradesine yapılmak istenen bir darbe olduğunu söyledi. Tutal, "Allah'ın izniyle bütün bu sıkıntıları atlatacağız ve kazanan milletimiz olacaktır" diye konuştu.

Mitingin ardından partililer Derik ilçesinde zılgıt ve alkışlarla çarşı meydanını gezdi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Ak Parti Mardin Derik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title