Haberler

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan Açıklaması

AK Parti Denizli milletvekili Cahit Özkan, "AGİT, Türkiye aleyhtarı tutumuyla tarafsızlığını yitirmiştir.

AK Parti Denizli milletvekili Cahit Özkan, "AGİT, Türkiye aleyhtarı tutumuyla tarafsızlığını yitirmiştir. AGİT'in raporu yanlıdır, çarpıktır, hükümsüzdür" dedi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Cahit Özkan, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatının (AGİT) referanduma ilişkin raporunu eleştirdi. Özkan, raporda Yüksek Seçim Kurulu'nun kararlarına ve gerekçelerine değinilmediğini belirterek, "AGİT ülkelerindeki medya, adeta haçlı zihniyeti ile Türkiye, seçilmiş hükumet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine ağır iftiralarla dolu manşetler attı. AGİT, Türkiye aleyhtarı tutumuyla tarafsızlığını yitirmiştir. Bu rapor yanlıdır, çarpıktır, hükümsüzdür. Raporun tek bir gayesi vardır, o da vatandaşlarımız yüksek katılımı ile adil, serbest ve demokratik şekilde gerçekleştirilen 16 Nisan halk oylamasına gölge düşürmektir. AGİT ve Avrupa'yı, kendi söz ve davranışları ile ortaya koydukları şüpheleri gidermeye davet ediyorum. Terör örgütlerini desteklemeyi bırakmalılar" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cahit Özkan AK Parti Türkiye Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title