Haberler

AK Parti Denizli Kadın Kolları'ndan Thk'ya Ziyaret

AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy ve yönetimi, THK'nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla THK Denizli Şubesini ziyaret etti.

AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy ve yönetimi, THK'nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla THK Denizli Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan THK Denizli Şube Başkan Yardımcısı Onur Kayhan, THK'yı Atatürk'ün 1925 yılında kurduğunu hatırlattı.

THK'nin kurulduğu yıllarda Tavas'ta uçak bağışı yapıldığını belirten Kayhan, şunları kaydetti:

"O yıllarda uçak bağışı yapılan bir ilde sivil hava alanının olmaması çok dikkat çekici. Gölemezli kasabasında bulunan alana 1000 metre uzunluğunda bir pist yapılacak. Yapılacak olan alan İl Özel İdarenin, Valiliğin ve THK'nın girişimleri ile yaza doğru açılacak. Bu alandan 10-15 kişilik uçaklar Ankara'ya kalkacak. Aynı zamanda bu alan helikopter alanı olarak da kullanılacak. Ayrıca turizm ve özel havacılık yönünden önemli bir yer teşkil edecek."

AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy de, çalışmaları hakkında bilgi verdiği ziyarette kadın kolları olarak sağlık alanında seminerlerle işe başladıklarını, aile içi iletişim konusunu ele alan seminerlerle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Peral Uluköy Ak Parti Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title