Haberler

AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz Açıklaması

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, terör örgütleri PKK ve FETÖ'nün kanlı kaos tezgahlarının ülkeyi bölemeyeceğini belirtti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, terör örgütleri PKK ve FETÖ'nün kanlı kaos tezgahlarının ülkeyi bölemeyeceğini belirtti.

Filiz, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'yi acıya boğan terörü lanetleyerek, hain terör örgütünün Diyarbakır, Van, Elazığ ve Bitlis'te peş peşe yaptığı alçakça saldırıların ülkenin birlik ve beraberliğini hedef aldığını belirtti.

Darbe girişiminde başarılı olamayanların bazı fikir ve planları devreye sokmaya çalıştıklarını, terör örgütü PKK eliyle patlatılan bombalarla darbeyle yapamadıklarını bombalarla yapmaya çalıştıklarını belirten Filiz, şunları kaydetti:

"Terör örgütleri PKK ve FETÖ'nün kanlı kaos tezgahları, ülkemizi bölemeyecektir. Biz devlet ve halk olarak eleleyiz ve bu tip terör örgütlerinin karşısındayız. Biz elele oldukça, halkla birlikte oldukça ne tanklarla, ne bombalarla sonuç alamayacaklar. Hain eller, Türkiye'nin kalkınmasını, büyümesini ve birliğini bozmak için çoluk çocuk, kadın erkek, genç yaşlı demeden yüreğimizi kanatıyor, canlarımıza kıyıyor. Bu tür kirli emel ve oyunların bizleri hiçbir zaman birbirimizden ayırmayacağı, aksine bizleri birbirimize daha da kenetleyeceği ortadadır. Karanlık odakların, eli kanlı örgüt ve teröristlerin bu kardeşliği hiçbir zaman bozmaya, topraklarımıza nefret tohumlarını ekmeye güçleri yetmeyecektir."

Birtakım örgütleri, belli güçlerin bir enstrüman, bir araç olarak kullandığını çok iyi bildiklerini aktaran Filiz, "Halkımız basiretiyle, ferasetiyle bunların önüne geçecektir. Terör, bizi birbirimizden ayırmaya çalışır, korku atmosferi oluşturmaya çalışır ve yapacağımız olumlu işleri akamete uğratmaya çalışır. Biz tam aksine daha fazla çalışacağız, daha fazla uğraşacağız. Teröre karşı bir taraftan daha kararlı bir şekilde mücadele ederken bir taraftan da kardeşliğimizi daha da pekiştireceğiz. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, inancımız, meşrebimiz, mezhebimiz ne olursa olsun bu konuda inşallah elele, gönül gönüle mücadelemizi devam ettireceğiz." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Denizli Türkiye PKK Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title