Haberler

AK Parti'den "Yaşlılar Haftası" Etkinliği

AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından Yaşlılar Haftası dolayısıyla "Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet" programı düzenlendi.

Ak Parti İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından Yaşlılar Haftası dolayısıyla "Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet" programı düzenlendi.

Menteşe Öğretmenevi'nde düzenlenen programa AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, İl Başkanı Kadem Mete, Huzurevinde kalan yaşlılar ile Menteşe ilçesinde yaşayan yaşlılar, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kur'an-ı Kerim okundu.

AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Emine Dal Kılıçaslan, yaptığı konuşmada, yaşlıların tecrübelerinden, bilgilerinden yararlanan bir nesil olarak çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ise programa katılan yaşlılara teşekkür etti.

Mete, AK Parti'nin sosyal politikalar kapsamında yaşlıların hayatını daha da kolaylaştırmak için çalışma yürüttüğünü söyledi.

"Güçlü bir liderimiz var"

Bitlis'in Mutki ilçesinde 1994 yılında teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Özden Aşınmaz'ın babası İhsan Aşınmaz, kürsüye gelerek duygularını paylaştı.

Motosikletiyle her yıl 3 bin 400 kilometre yol kat ederek Muğla'dan Mutki'ye gittiğini anlatan şehit babası Aşınmaz, bu sayede Türkiye'nin her köşesini gezme fırsatı yakaladığını ve ülkede yaşanan gelişmeleri çok yakından takip ettiğini söyledi.

Türkiye'nin son 15 yıldır çağ atladığını belirten aşılmaz, "Allah'a şükürler olsun ki bu milletin Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri var. Güçlü bir liderimiz var. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Artık nereye gitsek kapılar bizim için sonuna kadar açılıyor. Cumhurbaşkanımız her zaman yanımızda. Ülkemiz dünyada da çok önemli yerlere geldi." dedi.

Şehit babası olarak onurlu ve gururlu olduğunu anlatan Aşılmaz, "Vatanıma bir evlat verdim bunun için onurluyum, gururluyum. Ülkemize yapılan hizmetleri inkar edenler yaşamasınlar burada. Bu hizmetleri takdir edemeyenlere, anlamayanlara yazıklar olsun. Avrupa'ya, dünyaya kafa tutan dostuna da dost olan çok güzel bir liderimiz var. Allah'ım onları korusun. Liderimizin seçtiği yolda yürümek boynumuzun borcudur." diye konuştu.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Mete ve partililer yaşlılar ile fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Kadem Mete AK Parti Menteşe Mutki Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title