Haberler

AK Parti'den Vefa Yemeği

Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, parti yönetiminin Taşova’da düzenlediği vefa yemeğinde yaptığı konuşmada, girdiği her seçimde milletin desteğini arkasına alarak siyasi hayatında kırılmadık seçim rekorları bırakmayan Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ağustos’ta da Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağına inandığını söyledi.

Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, parti yönetiminin Taşova'da düzenlediği vefa yemeğinde yaptığı konuşmada, girdiği her seçimde milletin desteğini arkasına alarak siyasi hayatında kırılmadık seçim rekorları bırakmayan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos'ta da Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağına inandığını söyledi.

Seçimin önemine değinen Mehmet Ünek, "Türkiye'de ilk defa halkımız hür iradesiyle kendi Cumhurbaşkanı seçecek. Biri, Yeni Türkiye'nin mimarı Recep Tayyip Erdoğan, diğeri, eski Türkiye anlayışını sembolize eden birisi var. Biri yıllardır doğru dürüst uyku uyumadan çalışan, çırpınan milleti ve ülkesi adına her taşın altına elini ve yüreğini koyan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, diğer yanda ise evinde çiçeklerini sularken bir anda aday diye gösterilen birisi var. Girdiği her seçimde milletin desteğini arkasına alarak siyasi hayatında kırılmadık seçim rekorları bırakmayan Recep Tayyip Erdoğan liderimiz var. Diğer yanda ise aday gösterenlerin adını bile zor telaffuz ettikleri birisi var." diye konuştu.

İftar programına Ak Parti Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı, parti yöneticileri, önceki dönemlerde görev üstlenen yöneticiler ve parti üyeleri katıldı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Taşova Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title