Haberler

Davutoğlu'nun 3 İl İçin Görevlendirdiği 9 Vekil Belli Oldu

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin milletvekili çıkaramadığı Tunceli, Hakkari ve Şırnak'a gidecek 9 vekili gönüllü isimler arasından seçti.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçiminde partisinin milletvekili çıkaramadığı Hakkari, Şırnak ve Tunceli'ye üçer milletvekilini görevlendirdi.

Alınan bilgiye göre, Davutoğlu'nun, Afyonkarahisar'da düzenlenen AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılış konuşmasında dile getirdiği, milletvekili çıkarılamayan Hakkari, Şırnak ve Tunceli'ye diğer bölgelerden milletvekili görevlendirilmesi konusu da toplantıda ele alındı.

ÇOK SAYIDA VEKİL GÖNÜLLÜ OLDU

Toplantıda, çok sayıda milletvekilinin söz konusu illere gönüllü olarak görevlendirilmesini istediği belirtilirken, Başbakan Davutoğlu'nun bu isimler arasından bir tercih yaptığı ifade edildi.

İŞTE 3 İLE GİDECEK 9 VEKİL

Buna göre,

Hakkari için Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İstanbul milletvekilleri Halis Dalkılıç ve Belma Satır,

Şırnak için Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, İstanbul milletvekilleri Nurettin Nebati ve Ravza Kavakçı Kan,

Tunceli için ise Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci ve Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu görevlendirildi.

Kaynak: AA / Politika

AK Parti Hakkari Tunceli Şırnak Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (82)

amed:

gelip halkın yüzüne bakarak, size vekil olduk dediklerinde, halk ne diyecek merak ediyorum. bu diyalogları da beyaz tv yayınlayacak mı montajsız?

44
1
yanıtYanıtla
LAZ EFSANESİ:

ne yapmaya çalışıyorsunuz halk iradesine saygılı olun

24
5
yanıtYanıtla
pak genç:

meclis kulislerinde ki muhabbet; beni başbakan atadı len. yürü git, beni de halk seçti.

26
2
yanıtYanıtla
ŞAH:

kaç korumayla gidecekler

27
0
yanıtYanıtla
AAA:

PARALEL VEKİL ATAMAK HAAA, SİZİ PARALELCİ AKP SİZİİİİİ. . . .

22
3
yanıtYanıtla
.:

SENİN YERİNDE OLSAM ÜLKENİN BAŞBKANI OLURUM. TAYİBİN EMRİNDE OLMA İLERDE VİJDANIN SENİ YER BİTİRİR BİRLİK BEREBERLİĞİMİZİ BOZMAYIN. BAŞKANLIK TEHLİKELİ OLDUĞUNU BİLDİĞN HALDE İYİMİŞ GİBİ GÖSTERME FAŞİST ZALİM DİKDATÖRLÜK BU ÜLKEYE İTMEZ YAZIK GÜNAH EDERSİNİZ

16
8
yanıtYanıtla
TÜRK ASKERİ:

LAF VAR İCRAAT YOK REKLAM VAR GERÇEKLİK YOK ATAMA BAŞBAKAN ATAMA VEKİL ATAYACAKMIŞ GELDE GÜLME YAV

23
1
yanıtYanıtla
Allahım Mobil-IOS:

Ya arkadaş vekilin yoksa demek o halk senı orda istemiyr bu nasıl bır sistem ya

19
4
yanıtYanıtla
kahraman:

benim bildigim milletvekili secilir. Atanmayida Akp diktatörlügünde gördük. Baskanlik icin vekil lazim recebe düzene bak ana okulu gibi hahahahhhhhh

17
5
yanıtYanıtla
anıl:

batıdan seçilen vekiller doğuda vekil olmaya aday oluyor soruyorum bu insanlar haritada şırnak hakkari tunceliyi biliyorlarmı yok ve parlementer sistemde böyle bir şey yok bu 3 ile vekil atayarak iradelerine saygısızlık var

15
5
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title