Haberler

AK Parti'den Terör Mağdurlarına Yardım

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe'nin açıklamaları AK Parti Edirne İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aksal'ın açıklamaları AK Parti Edirne İl Başkanlığınca Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terörden etkilenen vatandaşlar için toplanan 2 tır dolusu insani yardım malzemesi, Mardin'e gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ak Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe'nin açıklamaları

Ak Parti Edirne İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aksal'ın açıklamaları AK Parti Edirne İl Başkanlığınca Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde terörden etkilenen vatandaşlar için toplanan 2 tır dolusu insani yardım malzemesi, Mardin'e gönderildi.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla terörden mağdur olan vatandaşlar için yardım kampanyası başlatıldığını söyledi.

Yardım malzemelerinin içerisinde yer aldığı 2 tırın Mardin Dargeçit'e doğru yola çıktığını anlatan Akmeşe, şunları kaydetti:

"O bölgede yaşayan vatandaşlarımız çok mağdur. Devletimiz, sosyal yardımlaşma fonlarıyla o bölgeye yardımlar yapıyor. Oradan başka yerlere taşınan vatandaşların ev kiraları ödeniyor. Terörden zarar gören esnafa da yardımlar yapılıyor. Partimizin sivil toplum halkla ilişkiler başkanlığı bu bölgeye yardım kampanyası başlattı. Bilhassa batıdaki illerden doğuda terör mağduru illere yardımlar toplandı. Çok kısa zamanda hemşehrilerimizin destekleriyle toplanan yardımlar Mardin Dargeçit'e doğru yola çıktı. Pirinç, un, yağ ve çeşitli gıda malzemelerini bu bölgeye gönderdik. Edirnelilere bu yardımlarından dolayı teşekkür ederiz."

-"Herkes bu ülkenin asli unsurudur"

AK Parti Edirne İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aksal ise Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ancak doğusuyla batısıyla tüm vatandaşların kenetlendiğini kaydetti.

Birlik ve beraberliğin en kısa sürede sağlanacağını aktaran Aksal, "Oradaki kardeşlerimize selam ve sevgilerimizi iletiyoruz. Herkes bu ülkenin asli unsurudur, hiç kimsenin hiç kimseden bir farkı yoktur. İnşallah ülkemiz en kısa zamanda birlik beraberliğe kavuşacak" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Aksal AK Parti Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title