Haberler

AK Parti'den Pastalı Kutlama

Ak Parti Kayseri teşkilatı, 1 Kasım seçimleri sonrasında kesin olmayan sonuçlara göre alınan rekor oyun ve başarının sevincini pasta keserek kutladı.

AK Parti Kayseri İl Yönetimi, 1 Kasım seçimleri ardından ilk İl Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in de katıldığı yönetim kurulu toplantısında, 1 Kasım seçimleri sonrasında, Kayseri'de alınan rekor oyun ve başarının sevincini üzerinde, 'Yeni Türkiye Yolunda 65.5 Rekoru Hayırlı Olsun' yazılı pastayı keserek kutladı. İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 1 Kasım seçimlerinde, Pınarbaşı ve Sarız ilçeleri hariç tüm ilçelerde büyük başarı elde ederek, yüzde 50'nin üzerinde oy aldıklarını söyledi. Pınarbaşı ilçesinin yüzde 49'larda, Sarız ilçesinin de yüzde 42'lerde kaldığını ekledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, seçim dönemi yapılan çalışmayı Kayserili esnafa benzeterek şunları söyledi:

"Kayserili esnaf, işini boş bırakmaz. Muhakkak dükkanda bir şeyler ile uğraşır. Bir şeylerle uğraşırken, o malın üzerine emek siner. Emek sinince de, Allah da bereketini gönderir. Yan komşun boş dururken, pat diye bir müşteri gelir. Sen o günü, o ayı ve o yılı kurtarırsın. İşte bu başarı boş durarak, kolay kazanılmış bir başarı değil. Gece gündüz çalıştınız. Kadın kolları, gençlik kolları, Seçim Koordinasyon Merkezi ve ana kademe çok iyi çalıştı. Çok şükür milletvekili adaylarımız arasında da çok iyi bir uyum vardı. Bunun verdiği bereketle de sonuç olarak bu zaferi de beraberinde getirdi. Her şeyin başı, Allah bu dirliğimizi ve beraberliğimiz bozmasın. Hep beraber oldukça, şahsi hesap peşinde koşmadıkça, yaptığımız hesabın hepsi bu millet, bu vatan ve bu ümmet olduğu sürece Rabbim de bu başarıyı her zaman bizlere verir. Hepinize yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yine hep beraberiz."

Konuşmaların ardından il yönetimi tarafından hazırlanan ve üzerinde, 'Yeni Türkiye Yolunda 65.5 Rekoru Hayırlı Olsun' yazısı ve AK Parti ambleminin olduğu pastayı, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar kesti. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çelik Ak Parti Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title