Haberler

AK Parti'den Miting Teşekkürü

Güncelleme:

AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş, "Başbakanımızın katıldığı mitingimizde bizleri yalnız bırakmayan, hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirilen mitingimizde bizleri yalnız bırakmayan, Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran Samsunlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Fuat Köktaş yaptığı açıklamada, "30 Mart 2002 tarihinden itibaren Samsun Cumhuriyet Meydanımızda hangi mitingimizi yaptıysak, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ne zaman ilimize geldiyse, Samsunlular hep Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmuş ve onu mutlu ederek Ankara'ya hizmet etmeye göndermiştir. Bu mitingimizde de farklı bir şey olmadı. Fakat farklı olan tek şey Samsun tarihi boyunca, Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan en görkemli, en kalabalık, en heyecanlı miting olmasıdır. Bunun gerçekleştirilmesinde, mitingin başından itibaren katkı sağlayan başta Gençlik ve Spor Bakanımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il ve ilçe teşkilatlarımıza, ayrı ayrı hepsine teşekkür ederken, bizleri yalnız bırakmayan tüm ilçelerimizden gelen, hanımefendiler, beyefendiler ve gençlerimizin katılımı ile gerçekleşen, bu görkemli anı tarihe altın harflerle yazılan bugünü, bizlere yaşatan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Köktaş açıklamasında şunları kaydetti: "Yine Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a havalimanından, Cumhuriyet Meydanı'na gelene kadar, miting sonrasında ise Tekkeköy yolu üzerinde yolunu keserek yollarda sevgi gösterilerinde bulunan, destek olan on binlerce hemşehrilerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hiç bir olayın olmadığı, herkesin güvenli bir şekilde Cumhuriyet Meydanı'na gelip gittiği, mitingimizin huzur ve güvenlik içinde başlayıp ve bitmesi için yoğun ve titiz çalışma yapan güvenlik kuvvetlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bu heyecan, bu coşku, bu katılım 30 Martta da sandığa yansıyarak Samsun'un her zaman sahip çıktığı Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yine destek olarak tarih yazacağına inanıyoruz." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Fuat Köktaş Ak Parti Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title