Haberler

Niğde'de AK Parti'den MHP'ye Taziye Ziyareti

Güncelleme:

AK Parti Niğde İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Seçim Bürosuna taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Niğde İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi seçim bürosuna taziye ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi geçtiğimiz hafta sonu hayatını kaybeden İl Başkanı Nuri Ertan'ın taziye ziyaretlerini kabul ediyor.

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Geçtiğimiz hafta sonu hayatını kaybeden Milliyetçi Hareket Partisi seçim bürosunu ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

Ziyarette MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, MHP İl Başkan Vekili Bayram Güç ve MHP Niğde Merkez ilçe Başkanı İmdat yağmur AK Partilileri kabul etti.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, "Nuri bey bizim gerçekten başkanımızdı. Siyasetten de daha önce beraber arkadaşlığımız vardı. Nuri Başkanımız MHP İl Başkanı oldu, bizde Ak Parti İl başkanı olduk ve siyasette de arkadaşlığımız devam etti, çok iyi bir insandı Başınız sağ olsun" dedi.

MHP Niğde Belediye Başkan adayı Fikret Çıtırgı ise yaptığı konuşmada, "genç yaşta aramızdan ayrıldı. Başkanımız gençlik yıllarından beri ülkücü hareketin içerisinde olan bir arkadaşımızdı. 3-4 aydır da il Başkanlığı makamını yürütüyordu. Biz çok üzüldük. Siyasetin kirli ve yanlış ayak oyunlarından arınıp dürüst bir kardeşimizdi. Aramızdan ayrılması bizde şok etkisi yarattı. Bu Allahın takdiri ve kaderi, yapacak bir şey yok. Biz dua ediyoruz, mekanı cennet olsun. Ziyaretten dolayı da AKP İl başkanına ve yönetimine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ömer Kılıç NURİ ERTAN Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title