Haberler

AK Parti'den MHP ve CHP'ye Ziyaret

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı, MHP ve CHP’nin il başkanlıklarına, demokrasiye sahip çıkmalarından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ak Parti Adıyaman İl Başkanlığı, MHP ve CHP'nin il başkanlıklarına, demokrasiye sahip çıkmalarından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Başkanı Abdurrahman Dimez, İl Genel Meclis Başkanı İrfan Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, diğer siyasi partileri ziyaret etti.

Ak Parti heyeti ilk olarak MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün ve parti yöneticileri tarafından karşılanan AK Parti heyeti, 15 Temmuz Darbe Girişiminde ki demokrasinin yanında yer almalarından dolayı teşekkür etti.

Daha sonra CHP İl Başkanlığı'na geçen AK Parti heyetini CHP İl Başkanı Mehmet Yıldırım karşıladı. Burada da demokrasinin önemine vurgu yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, "15 Temmuz akşamı Türkiye Cumhuriyetinin bekasına yönelik yapılan darbe girişimi karşısında milli iradenin yanında yer alaraktan büyük bir duruş sergileyen MHP ve CHP İl Başkanlarına teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulunduk. Söz konusu Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk halkı olunca nasıl birlik ve beraberlik içerisinde hareket edebileceğimizi başta Adıyaman olmaz üzere tüm Türkiye, dünyaya göstermiş oldu. Dolayısıyla bu birlikteliğin pekişmesi adına ilimizin dün olduğu gibi bu günde bir huzur ortamı içerisinde olması için üzerine düşeni yapmıştır. Meydanlarda milli iradeyi yansıtan tüm partilere teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer il başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Türkiye'nin menfaatinin önemine vurgu yaptı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İrfan Yılmaz Hüsrev Kutlu Adıyaman AK Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title