Haberler

AK Parti'den 'Mahalleler Buluşuyor' Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, partisinin Gümüşhane’de düzenlediği ‘Mahalleler Buluşuyor’ etkinliğine katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, partisinin Gümüşhane'de düzenlediği 'Mahalleler Buluşuyor' etkinliğine katıldı.

Aydın Doğan Spor Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, eski İl Başkanı Hakkı Gündüz, AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayları Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"GENÇLER AK PARTİLİ YILLARDA ÖZGÜR BİR ŞEKİLDE İNANDIKLARI GİBİ YAŞADILAR"

Burada yaptığı konuşmada 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan AK Parti'nin ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, "Gençler AK Partili yıllarda özgür bir şekilde inandıkları gibi yaşadılar. 28 Şubat dönemlerini görmediler. 1 Kasım sadece Gümüşhane'nin değil, Türkiye'nin değil, tüm dünya mazlumlarının seçimidir. 1 Kasım'da 7 düvel dosta düşmana karşı birlik, beraberliğimizi ispat edeceğiz" dedi.

"MEMLEKET YÖNETMEK YÜREK İSTER"

Memleketi yönetmenin yürek istediğini dile getiren Ağbal, o yüreğin de AK Parti'de olduğunu belirterek, "Bizim gidecek başka memleketimiz yok. Memleketimizi de başkalarına yar etmeyiz. Gümüşhane'ye hizmet için 2 yeni adayımız var. Bu arkadaşlarımız bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarla kendilerini ispat etmişlerdir. Şimdi sıra Gümüşhane'ye hizmet etmeye gelmiştir. 1 Kasım'da Türkiye'de güçlü bir AK Parti iktidarını birlikte inşa edeceğiz. Oyumuza, sandığımıza sahip çıkacağız" şeklinde konuştu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise AK Parti'nin büyük bir dava partisi olduğunu belirterek, "Bizler de bu davanın hizmetkarıyız. Bizde bu hizmet kervanındayız. Osman Akgül ve Cihan Pektaş hizmet adamı, bu davanın adamlarıdır" dedi.

"VATANDAŞLARIMIZIN GÖNÜLLERİNE GİRİP, DUALARINA TALİP OLDUK"

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse ise ilk günkü aşkla Gümüşhane'nin dört bir tarafına ulaştıklarını belirterek, "Seçim çalışmalarımız boyunca vatandaşlarımızın gönüllerine girip, dualarına talip olduk. Yılgınlık ve rehavete kapılmadan çalıştık. Tek başına iktidar olmak için çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Köse, "7 Haziran seçimlerinin ardından Devlet Bahçeli'nin uzlaşmaz tutumu ve herşeye 'hayır' demesi nedeniyle seçim süreci başladı. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Sandığa sahip çıkacağız. Önümüzdeki dönemde onların hayal bile edemediği havaalanı, hızlı tren gibi projelerin hayata geçirilebilmesi için yeniden güçlü bir şekilde iktidar olmalıyız" diye konuştu.

"1 KASIM TÜM GÖNÜL COĞRAFYASINDA YAŞAYAN MAZLUM MİLLETLERİN SEÇİMİDİR"

AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayı Hacı Osman Akgül ise konuşmasında 1 Kasım seçimlerini "asrın seçimleri" olarak nitelendirerek, "1 Kasım seçimleri 78 milyonluk Türkiye'nin değil, tüm gönül coğrafyasında yaşayan mazlum milletlerin seçimidir" dedi.

"7 HAZİRAN'DA Kİ YOL KAZASINI İNŞALLAH 1 KASIM'DA ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ"

Seçime çok kısa bir süre kaldığını ve kapı kapı dolaşarak çalışmaya devam ettiklerini dile getiren Akgül, "Çok çalışarak 1 Kasım'da güçlü bir AK Parti iktidarına taşıyacağız. 7 Haziran'da ki yol kazasını inşallah 1 Kasım'da zaferle taçlandıracağız" diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinin ardından yaşanan süreç ve ülkenin hükümetsiz kalması nedeniyle Bahçeli ve CHP'yi eleştiren Akgül, "Milletin iradesine saygı gösterilseydi bugün seçim olmazdı. Sizlerin iradesine saygı göstermeyen hükümet kurmak için risk almayan, elini taşın altına koymayan partilere itibar etmeyin" şeklinde konuştu.

"1 KASIM SEÇİMİ ASRIN SEÇİMİDİR"

AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayı Cihan Pektaş ise ne zaman Türkiye'de bir sıkıntı olsa, puslu hava olsa ilk duyarlılığı gösteren insanların Gümüşhaneliler olduğunu söyledi.

Gümüşhane'yi seçim sürecinde karış karış dolaştıklarını dile getiren Pektaş, "Her seçim önemlidir ama 1 Kasım seçimleri bütün seçimlerden daha önemli. Ben bu seçimler için yüzyılın seçimi diyorum. 100 yıl dış mihraklarını ve içteki ortakların istediği gibi yaşadık. Fitne tohumlarını bu topraklara ektiler. 100 yıldır birbirimizin boğazını kestik, onlar milletin alın terini hortumladı. Kim ki bu milletin kaderini değiştirmek istediyse idam ettiler. 100 yıl boyunca araba üretemedik onların arabaları satılsın diye" dedi.

"BU MİLLET RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE DAVASINA SAHİP ÇIKACAKTIR"

1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade eden Pektaş, "Onlar diktatör Recep Tayyip Erdoğan manşeti atan, 'Katil Erdoğan' diye bağıranlardır. 1 Kasım seçimleri bunlarla bu toprakların evlatları arasında yapılacak. Bu yüzyılın hesaplaşmasıdır. Bu seçimin neticelerini bütün dünya bekliyor. Çağ açıp çağ kapatan bu milletin yeniden tarihin akışını değiştirecektir. Bu millet yüzyılın lideri Recep Tayyip Erdoğan ve davasına sahip çıkacaktır" diye konuştu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Akgül Naci Ağbal Gümüşhane Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title