Haberler

AK Parti'den Kent Konseyine Teşekkür Ziyareti

15 Temmuz darbe girişimine gösterilen onurlu ve dik duruşu gerekçesiyle Adıyaman Kent Konseyine AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

15 Temmuz darbe girişimine gösterilen onurlu ve dik duruşu gerekçesiyle Adıyaman Kent Konseyine AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.

Kent Konseyine gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti olarak 15 Temmuz darbe girişimi karşısında gösterdiği tavır ve ortaya koyduğu mücadeleden dolayı Kent Konseyine teşekkür eden AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, "15 Temmuz günü milletin iradesine karşı girişilen hain darbe teşebbüsü Allah'ın takdiri, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan ve aziz milletin dik duruşu ile bertaraf edildi.

Bu milletin iradesine sahip çıktığı, kanı ile canı ile malı ile ortaya koyduğu destansı mücadele tüm dünyaya örnek olmuştur. AK Parti Adıyaman İl Teşkilatı olarak bu mücadelede ön saflarda yer alan kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ziyareti gerçekleştirmeye başladık. Adıyaman Kent Konseyi olarak gösterdiğiniz onurlu duruş ve verdiğiniz mücadeleden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Bu günlerde her zamankinden fazla birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Bu anlamda toplumun her kesimine önemli görevler düşmektedir. Hep birlikte bu zor günlerin üstesinden geleceğimize dair inancımız tamdır" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ise "15 Temmuz tarihinde yaşadığımız darbe girişimini Allah'ın yardımı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve milletimizin gösterdiği basiret ve dirayetle atlattık. Hain darbe girişimi karşısında herkes gibi bizler de üzerimize düşen görevi yapmaya çalıştık. Adıyaman Kent Konseyi olarak bir şey daha yaptık. Darbe girişiminden birkaç gün sonra milletçe gösterilen onurlu duruşa minnet ve teşekkür duygularımızı ifade etmek ve paylaşmak amacıyla iktidarda bulunan ve darbe girişiminin asıl hedefi olan AK Parti'ye gösterdikleri duruşla darbenin boşa çıkmasına büyük katkı sunan MHP ile CHP'ye, o günlerde provokasyona maruz kalacağı söylentileri dolaşan ama buna prim vermeyen alevi kanaat önderleri ile temsilcilerini ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz çok olumlu karşılandı. Bizler milli iradeye sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizi korumak noktasında üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz, yapacağız da. Bu anlamda verdiğiniz mücadeleden dolayı size ve şahsınızda AK Parti il teşkilatına bizler de teşekkür duygularımızı ifade ediyoruz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Adıyaman AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title