Haberler

AK Parti'den Keçiören'e Sürpriz İsim

AK Parti’nin Ankara adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

AK Parti'nin Ankara adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Ankara'da bazı ilçelerde mevcut belediye başkanlarıyla seçime girilirken, Keçiören ve Çankaya ilçelerinde sürpriz isimler ön plana çıktı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz'un Keçiören Belediye Başkanlığı için aday gösterileceği iddia ediliyor.

30 Mart yerel seçimlerine hızlı bir giriş yapmak isteyen AK Parti'de 81 ilin adaylarının belirlenmesinin ardından ilçe belediye başkan adayları üzerinde çalışmalar devam ediyor. Bazı ilçelerin adayları netlik kazanırken, bazı belediyeler üzerindeki isimler üzerinde de çalışmalar devam ediyor.

AK Parti için kritik bölgeler arasında yer alan Keçiören ve Çankaya Belediye başkan adayları için sürpriz isimler ortaya atıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz'un Keçiören Belediye Başkanlığı için aday gösterileceği iddia ediliyor.

AK Parti'nin eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) aday olmasının ardından Keçiörende gözler AK Parti'nin göstereceği adaya çevrildi. Mevcut belediye başkanı Mustafa Ak'ın Turgut Altınok'un karşısında aday gösterilmeyeceği de iddialar arasında yer aldı. Güçlü bir ismi ön plana çıkarmak isteyen AK Parti, Keçiören Belediye Başkanlığı için Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz'u aday göstereceği öğrenildi.

AK Parti için Ankara'da büyük önem taşıyan ilçelerden bir tanesi de Çankaya olacak. CHP'nin kalesi durumunda olan Çankaya Belediyesi'ni kazanmak için AK Parti güçlü bir isimi aday gösterecek. Çankaya Belediye Başkan adaylığı için iki isim üzerinde çalışılırken, bu isimler sır gibi saklanıyor. AK Parti'nin Çankaya'dan Seffan Kılınç'ı aday göstereceği öğrenildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Turgut Altınok Keçiören Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title