Haberler

AK Parti'den İstifa Eden Kadınlar MHP'ye Katıldı

AK Parti Adana Kadın Kolları’ndan istifa eden 17 kişi MHP'ye katıldı.

AK Parti Adana Kadın Kolları'ndan istifa eden 17 kişi MHP'ye katıldı.

İnci Oteli'nde gerçekleştirilen ve Gürkan Göçer'in organize ettiği katılım töreninde yapılan törende AK Parti İl Kadın Kolları Ekonomi İşlerinden Sorumlu Başkanı Betül Öncül, İl Kadın Kolları ARGE Başkanı Zahire Uygur, İl Kadın Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Fatma Alphan, İl Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mine Özkurt, İl Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı Canan Yıldız, İl Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı Canan Yılmaz Pamuk, Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Acem, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Serbest, Belma Öztürk, Sabriye Aydoğdu, Yıldız Teker, Nihal Boran, Emel Çiftçi, Sema Darendeli, Filiz Sarıca, Asıl Tezcan ve Arzu Bozkurt partilerinden istifa ederek MHP'ye katıldı.

Bu arada, Suluca ve Kürkçüler beldesinde 'ilk kez oy kullanacak' gençlerden 150 kişi salona girerek MHP'ye destek verdikleri bildirildi.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MDK Başkanı Fatin Özdemir, MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Parlak yeni katılımcılara üç hilal rozeti taktılar. İl Başkanı İzgioğlu, bütün katılımcılara teşekkür etti.

Katılım törenini organize eden Gürkan Göçer, AK Parti'den MHP'ye yapılan katılımın gerekçesini şöyle özetledi:

"Milliyetçi Hareket Partisi ve onun Genel Başkanı Sayın Bahçeli ve yöneticileri; adım adım diktatörlüğe götürülen Türkiye'de, hukukun ve millet iradesinin üstünlüğüne inanmakta, herkesin kanun önünde eşitliğini savunmakta, din ve vicdan özgürlüğünün kutsallığına inanmakta, gelenek ve göreneklerine bağlı ve bu değerleri geliştirmeyi görev bilmektedir. İşte AK Parti'deki hanımlar, gelişen süreçte bu değerleri istismar etmeden en samimi şekilde misyon edinmiş MHP'ye katılmışlardır." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ak Parti Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title