Haberler

AK Parti'den İskilip ve Uğurludağ'da Miting

AK Parti Çorum teşkilatları tarafından yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

AK Parti Çorum teşkilatları tarafından yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

AK Parti teşkilatları tarafından İskilip ve Uğurludağ ilçelerinde miting düzenlendi. Her iki ilçede vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti teşkilatları, hem vatandaşlarla sohbet etti, hem de genel seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. AK Partili adaylara vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Mitinge AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, milletvekili adayları Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, katıldı.

2023 VİZYONUNDA TÜRK KADINI VE ÇORUM'U EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM

AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, Türkiye'nin 2023 vizyonunda Türk kadınını ve Çorum'u mecliste en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. 7 Haziran'ın seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu dile getiren Ceritoğlu, "Ülkemiz için, Ülkemizin yönetimini belirleyecek konumu için siyasi dengelerin ve taşların yerine oturması için çok önemli ve çok hassas bir seçimden geçeceğiz. Sizlerle birlikte bu 7 Haziran seçim sürecini Allah'ın izni ile çok büyük başarı ile gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Ziyaretlerimizde gördük ki, AK Parti halkın gönlünde bir yer etmiş. Bizlere büyük teveccüh, ilgi ve alaka gösteren halkımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

YENİ TÜRKİYE YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan ise, AK Parti davasının bir nesil hareketi olduğunu, bu davaya sonuna kadar hizmet etmekten gurur duyduğunu söyledi. Türkiye'deki huzur ve istikrar ortamının devam etmesinin gerektiğini dile getiren Ceylan, "Hayatın her alanında reformlar yapıldı. Devletin yönettiği millet sisteminden, milletin yönettiği bir devlet sistemine geldik. Artık devletimiz millete rağmen hiçbir şey yapmıyor. Devleti millet yönetiyor. Bu sistemin devamı için AK Parti'nin yeniden güçlü bir şekilde iktidara gelmesi gerek. Bu Anayasa bize dar geliyor. Bu Anayasa'yı daha özgürlükçü, daha işlevsel hale getirmek durumundayız. Önümüzdeki engelleri kaldırmak, yeni Türkiye yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun için de en az 330 milletvekiline sahip olmamız gerek. Bu bakımdan Haziran seçimleri Türkiye için büyük önem taşıyor. Kapı kapı, ev ev gezerek, AK Parti'nin hizmetlerini vatandaşa anlatarak sandıktan güçlü bir şekilde çıkacağız" şeklinde konuştu.

KURU GÜRÜLTÜLERE PABUÇ BIRAKMAYIZ

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ise, AK Parti kadroları olarak kuru gürültülere pabuç bırakmayacaklarını açıkladı. İskilip ilçesinde bir muhalefet partisi tarafından dağıtılan ve içerisine AK Parti hizmetlerini eleştiren bir yazının bulunduğu bildiriyi eleştiren Bekiroğlu, "Suskunluğumuz asaletimizdendir. Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye. Bu muhalefetin aklı karışmış. Hizmet götürmüzsen eleştirilirsin, ancak bunlar hizmet götüreni de eleştiriyor. Bildiri dağıtıyorlar. Türk'üz diyorlar ama Türkçe'yi bilmiyorlar. Siyaset cahille olmaz. Hizmet cahille olmaz" dedi.

AK Parti iktidarı ile ülkede ekonominin düzlüğe çıktığı ve bütçenin açık vermediğini dile getiren Bekiroğlu, artık Anayasa kitapçıkları ile ülke ekonomisinin de tarumar olmadığını ifade etti. Vatandaşlardan muhalefetin boş vaatlerine itibar etmemelerini isteyen Bekiroğlu, muhalefet partilerinin tek derdinin hazinede bulunan 130 milyar dolarlık rezervi tüketmek olduğunu sözlerine ekledi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğurludağ Ak Parti İskilip Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title