Haberler

AK Parti'den 'İşçi Alımı' İddialarına Yalanlama

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır bazı basın organlarında ‘Erdemir’e işçi alımı’ na yönelik çalışma yapıldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır bazı basın organlarında 'Erdemir'e işçi alımı' na yönelik çalışma yapıldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, bazı basın organlarında anayasa referandumu öncesi ortaya atılan 'işçi alımı' ve ' ihale alımı' iddiaları ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

Ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Çakır, basın açıklamasında şunları söyledi;

"Son günlerde bazı basın organlarında 'Erdemir'e işçi alımı için liste hazırlandığı' iddiaları ile ilgili haberler kesinlikle gerçek dışıdır. Bu yönde Erdemir yönetiminden bize aktarılan her hangi bir talep olmamıştır. AK Parti Kdz. Ereğli ilçe teşkilatı olarak bu konuda hiçbir bilgi sahibi değiliz. Kaldı ki Erdemir'e işçi alımı yapılacak olsa; orada yıllardır alın teri döken ve kadroya alınmayı bekleyen taşeronda çalışan işçi kardeşlerimiz önceliğimizdir. Erdemir'de taşeron olarak çalışan işçi kardeşlerimizin kadroya alınması noktasındaki tavrımız nettir ve bu noktada üzerimize bir görev düşerse bunu yapmaya hazırız. Daha öncede defalarca dile getirdiğimiz gibi; bizim düşüncemiz Erdemir'in ihtiyaç duyduğu tedariklerin Ereğli'de yapılabilen işlerde Ereğli'den karşılanması ve işçi alımlarında ilçemize pozitif ayrımcılık yapılmasıdır. Ayrıca bir başka basın organında partimizi temsil eden yetkililerin Erdemir'de ihale takibi yapıp, Ereğli dışından firmalara iş verdirdiği yönündeki iddiaları da kabul etmemiz mümkün değildir. Ortaya atılan her iki iddia ile ilgili olarak elinde bilgi yada belge olanlar bunu kamuoyu ile paylaşmak durumundadırlar. Halk oylamasına gittiğimiz şu günlerde bazı kesimlerin partimizi ve partimizi temsil eden yetkililerimizi zan altında bırakmaya çalışılması maksatlı olduğunu düşünmekteyiz. Yalan ve iftiraya dayalı bu tür maksatlı girişimler halk oylamasına gittiğimiz bu süreçte ülkemizin geleceğine yönelikte haksızlıktır."

Çakır, açıklamasında halk oylamasına gidilen bir süreçte partilerini ve partinin yetkili isimlerini yıpratmaya yönelik girişimlere fırsat vermeyeceklerini söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title