Haberler

AK Parti'den İlçe Milli Eğitim Müdürü Koç'a Ziyaret

AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Metin Örkçü ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç’u makamında ziyaret ederek, yaklaşık üç yıldır yürütmüş olduğu göreve asaleten atanması sebebiyle tebrik ettiler.

Ak Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Metin Örkçü ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç'u makamında ziyaret ederek, yaklaşık üç yıldır yürütmüş olduğu göreve asaleten atanması sebebiyle tebrik ettiler.

Başkan Örkçü, Edremit'te eğitim alanında başarılı çalışmalara imza atan ve yaklaşık 3 yıldır görevini başarıyla yürüten Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç'un asaleten atanmasının memnuniyet verici olduğunu söyleyerek, başarılarının devamını diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ise bu nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü ve Yönetim Kurulu üyelerinden Başkan Yardımcıları Özcan Özyanık ve K.Ceren Yıldırım'a teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title