Haberler

AK Parti'den Hdp'ye Taziye Ziyareti

AK Parti Mardin milletvekili adayı Süleyman Çelik, amcası vefat eden HDP’li Artuklu İlçe Belediye Başkanı Emin Irmak’a taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Mardin milletvekili adayı Süleyman Çelik, amcası vefat eden HDP'li Artuklu İlçe Belediye Başkanı Emin Irmak'a taziye ziyaretinde bulundu.

Kızıltepe Tepebaşı Mahallesi'ndeki taziye çadırını ziyaret eden Çelik, AK Parti ve HDP'nin birbirine düşman değil, rakip iki parti olduğunu belirterek, "Bölgenin iki hakim partisi sorunlarını diyalog içerisinde siyaset yolu ile çözmeleri ve şiddetin son bulması için kanın akmaması, ölümlerin olmaması için bu coğrafyada ellerinden geleni yapmaları gerekir. Siyasetçiler olarak bizim en büyük vazifemiz de budur, insanı yaşatmaktır. Siyaset bunun için vardır. Bu coğrafya yeterince acı çekti diyoruz. Yeterince gözyaşı, kan göç şiddet her şey yaşandı bu coğrafyada. Ama bugün çözüm zamanıdır, bugün barış zamanıdır, bugün yeniden bu coğrafyada güzellikleri kendi kültürümüzü kendi geleceğimizi inşa etme zamanıdır" dedi.

Siyasetçilerin halka hizmet yarışında olması gerektiğini dikkat çeken Çelik, şunları kaydetti:

"Bizler düşman değiliz, bizler rakibiz. Buradan bütün halkımızın bunu böyle bilmesi gerekir ki, bu hizmet yarışında, kendileri de bu seçim dönemini bir bayram havasında geçirirler. Bu bayramda, bugün yaşadığımız sıkıntılara, şiddete ölümlerin son bulmasına vesile olur diyoruz. Bizim diyalogla çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok bu ülkede. Siyasetin çözemeyeceği hiçbir sorun yok artık bu ülkede. Lütfen bu işi artık siyasetçilere bıraksınlar." - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halkların Demokratik Partisi Kızıltepe Ak Parti Mardin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title