Haberler

AK Parti'den Hasta Çocuklara Moral Ziyareti

Gölcük AK Parti İlçe yönetimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında, çeşitli nedenlerle hastanede yatan çocukları ziyaret etti.

Gölcük AK Parti İlçe yönetimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında, çeşitli nedenlerle hastanede yatan çocukları ziyaret etti.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp başkanlığındaki heyet, beraberinde getirdiği palyaçolarla birlikte, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde yatan çocuk hastaları tek, tek ziyaret ederek, çocuklara hediyeler verdi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı Alp, bütün çocukların bayramı okullarında kutladığını, hastanede yatan çocukların bu mutluluktan mahrum kaldığını belirtti.

Alp, "Moral vermek için ve çocuklarımızın bayramını kutlamak için bu organizasyonu düzenledik. Bugünün çocukları yarınımızın büyükleridir. Çocuklarımız, aynı zamanda bizimde geleceğimizdir. İnşallah bizim bu ziyaretimiz çocuklarımıza çok iyi bir moral olacaktır." dedi.

Hastane Başhekimi Bahattin Koç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hepimizin bildiği gibi hastalığın en büyük ilacı moral ve motivasyondur. Biz, elimizden geldiği kadar hastalarımızın morallerini yüksek tutmaya çalışırız. Bu gün ise, serviste yatan çocuklarımıza vereceğiniz moralin hastalığın yarısının tedavisi demektir. Sizlerin duyarlı davranışlarınızdan ve bu ziyaretinizden dolayı bir kez daha teşekkür ederim." şeklinde konuştu

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti 23 Nisan Gölcük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title