Haberler

AK Parti'den Gölbaşı'nda Seçim Toplantısı

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı ile Gölbaşı Belediye Başkanlığı tarafından, yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için bilgilendirme toplantısı düzenledi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı ile Gölbaşı Belediye Başkanlığı tarafından, yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Gölbaşı Belediyesi Çay Bahçesinde düzenlenen toplantıya AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Nizami Yancar, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, İş Kadını Aysel Uçar, İl Genel Meclisi üyeleri, ilçe teşkilatı, ilçe kadın kolları ve vatandaşlar katıldı. Toplantının açış konuşmasını AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Nizami Yancar yaptı. Yancar konuşmasında, "Vatandaşlarımızın 30 Mart'ta verdiği destekten daha fazlasını 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğine inanıyorum. Halkımızın teveccühü ile inşallah 10 Ağustos'ta 1. turda halk tarafından seçilen Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Cumhurbaşkanı Başbakanımız olacaktır" dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ise, "Herkesin bildiği gibi bu seçim diğerlerinden çok farklı ve önemli bir seçimdir. Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşanacak. Cumhur yani millet ilk defa, Cumhurbaşkanı'nı kendi iradenizle kendiniz seçeceksiniz. Geçmişte olduğu gibi dayatmalarla yada ithal adaylarla değil. içimizden biri, adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ı 11 Ağustos'ta sizlerinde destekleri ile köşke çıkartacağız inşallah" dedi.

İş Kadını Aysel Uçar ise yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi önümüzdeki Pazar günü Türkiye'de bir seçim olacak. Bu seçim tüm dünyayı alakadar eden bir seçim olacak. Bizler de Gölbaşı'lı olarak sayın başbakanımıza en üst düzeyde destek vererek ilk turda cumhurbaşkanı yapacağımızdan eminim" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Gölbaşı Belediyesi Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title