Haberler

AK Parti'den Giresun Seçim Sonucu Değerlendirmesi

Resmi olmayan sonuçlara göre, Giresun'da belli olan ilçe belediye başkanlıklarının 13'ünü AK Parti, 1'ini CHP, 1'ini MHP aldığı seçim sonuçlarına ilk değerlendirme AK Parti İl Başkanı Hasan Aydın’dan geldi.

Resmi olmayan sonuçlara göre, Giresun'da belli olan ilçe belediye başkanlıklarının 13'ünü AK Parti, 1'ini CHP, 1'ini MHP aldığı seçim sonuçlarına ilk değerlendirme AK Parti İl Başkanı Hasan Aydın'dan geldi.

Giresun'da merkez dahil 15 ilçede başarılı olmak hedefimizdi diyen AK Parti Giresun İl Başkanı Aydın "Giresun'un iki ilçesi hariç tamamında başarılı olduk. Hatta daha önceki seçimlerde MHP ve CHP'nin güçlü olduğu ilçelerde de kazanan AK Parti oldu. Ancak ilçelerimizdeki bu başarıyı il merkezinde de görmek isterdik fakat olmadı. Çok çalıştık, projelerimizi en iyi şekilde anlatmaya çalıştık fakat halkımızın tercihine saygı duyuyoruz. Halkımız böyle istedi.AK Parti olarak biz en iyi adayla yola çıktığımızı ve başarılı bir çalışma yaptığımızı söyleyebiliriz. Bu başarısızlığın altında başka yorumlar aranmamalıdır. Söylenecek tek şey halkımızın tercihidir" dedi.

Resmi olmayan sonuçlara göre ise Giresun'un ilçelerinde kazanan belediye başkanları ve partileri şöyle:

"Alucra - AK Parti - Asım Kaymakçı, Bulancak - AK Parti - Recep Yakar, Çamoluk - AK Parti - Savaş Akarçeşme, Çanakçı - AK Parti - Tuncay Kasım, Dereli - AK Parti - Kazım Zeki Şenlikoğlu, Doğankent - MHP - Haşim Birol Tekin, Espiye - AK Parti - Mustafa Karadere, Eynesil - AK Parti - Coşkun Somuncuoğlu, Görele - AK Parti - Tolga Erener, Güce - AK Parti - Aytekin Geçgel, Keşap - AK Parti - Mehmet Emür, Piraziz - CHP - Hüseyin Görgülüoğlu, Şebinkarahisar - AK Parti - Şahin Yılancı, Tirebolu AK Parti - Abdullah Karapıçak, Yağlıdere - AK Parti - Adburrahman Kırhasanoğlu" - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Aydın Ak Parti Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title