Haberler

AK Parti'den Eğitim-Bir-Sen'e Ziyaret

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şubesi’ni ziyaret etti.

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Kütahya'nın eğitim öğretim ile ilgili sorunları, çözüm önerileri, 15 Temmuz ve bu güne kadar yaşanan süreç, paralel Eğitim-Bir-Sen'in çalışmalırı takdirle karşıladığını dile getiren Başkan Ali Çetinbaş, "Gündemin yoğunluğu içinde büyüyen ve Lider Ülke idealinde olan Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasında Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen'in ilk günden itibaren milletin yanında net bir duruş ortaya koyduğunu, Memur-Sen'e bağlı ilimizde faaliyette bulunan şube başkanlıklarının ve özellikle Eğitim-Bir-Sen şubesinin gayretlerini takdir ediyorum.15 Temmuz hain darbe girişiminin önlenmesinde, demokrasi mitinglerinde her zaman olduğu gibi Eğitim-Bir-Sen milletin yanında, darbecilerin karşısında oldu. Yönetiminiz nezdinde tüm üyelerinizi kutluyorum. Paralel yapı ile mücadele etmeliyiz. Eğer başarılı olsalardı bugün vatan ve devlet diye bir olgudan bahsedemeyecektik. 17 ve 25 Aralık'tan sonra bunlarla illiyetini kesmeyen, değişik şekillerde bunlara destek olanlara karşı tavrımız ve tutumumuz bellidir. Çok net olarak bir temizlik çalışması var. Tabi bunu yaparken devletimiz ince eleyip sık dokuyor. Bunlarla hiçbir ilgisi olmayan insanımızın da mağduriyet yaşamaması için gerekli hassasiyet gösteriliyor. Burada bir mağduriyetin yaşanmaması için illerde komisyonlar marifetiyle itirazlar inceleniyor" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Şube başkanı Kamil Uçan da, "Bizler yoğunluğun ne demek olduğunu iyi biliriz. İş varsa, hizmet üretme varsa yoğunluk olacaktır. Bu yoğunluğun arasında vakit ayırdınız. Yönetimim kurulum ve üyelerim adına teşekkür ederim.

Hakikaten Ak Parti kurulduğu günden beri hep millete hizmet derdinde oldu. Bütün islam dünyasının kurtuluşuna ve huzuruna dair en büyük maddi umut AK Parti'dir. Bu nedenle ümmet ve millet sevdalısı kim varsa hep yanlarında olduk. Gayemiz ülkemiz insanının işinin ve aşının artırılması, demokratik Türkiye idealinin gerçekleştirilmesi, insani ve islami bir duruşla zulmün ve zalimin bertaraf edilmesidir. Biz de bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu hedefin takipçisiyiz. Kütahya da eğitim noktasında İl Milli Eğitimdeki arkadaşlar da gerçekten gayretli ve çok güzel bir ivme yakaladılar. Biz de bir sivil toplum örgütü olarak bu ivmeye mutlaka katkı vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Bir Sen Ali Çetinbaş AK Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title