Haberler

AK Parti'den Danışma Meclisi Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından danışma meclisi toplantısı düzenlendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından danışma meclisi toplantısı düzenlendi. İki bölümden oluşan toplantının ilk bölümünde konuşan Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, Çorlu Belediyesi'nin de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini de kazanmak istediklerini söyledi. Danışma meclisinin ikinci bölümü basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Çorlu Halk Eğitimi Merkezi eski binasında gerçekleştirilen AK Parti Çorlu İlçe Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcıları Ahmet Aygün ve Şener Çelikayar, ilçe başkanı Adnan Volkan, eski ilçe başkanları Selman Aydın, Mehmet Gönül, Atilla Arıksoy, Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, Misinli Belediye Başkanı Ziyamettin Yaman, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri, parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yönetici ve üyeleri katıldılar.

Divan Başkanlığına İl Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar, divan katip üyeliklerine de Selim Hasçelik, Mehtap Baş, Aylin Yer ve Mustafa Eryılmaz'ın seçildiği ilçe danışma meclisinin açılışında konuşan Şener Çelikayar, salonu dolduran partililerden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Salonda bulunan herkesin gönlünün Çorlu için attığını, ak yürekli güzel insanlar olduğunu belirten Çelikayar: "İstirahat günü olmasına karşın sizler buradasınız. AK Parti'yi milletin kalbinde taht eden sizlersiniz. Partimizin eş zamanlı programları devam ediyor. Danışma meclisi toplantıları bundan böyle her ay yapılacak. Hedefimiz Çorlu Belediyesini ve yeni kurulacak olan Tekirdağ büyükşehir belediyesini kazanmaktır. Sizler seçilmiş, nasipli insanlarsınız. Yolumuz uzun, yükümüz ağır bu uzun yolda işimiz hiç kolay değil ancak bunu başaracak güce ve inanca sahibiz" dedi.

Daha sonra söz alan ve son dönemde AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatının faaliyetleri hakkında bilgiler veren ilçe başkanı Adnan Volkan da hem Çorlu Belediyesini hem de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini AK Partili yapmak için çalıştıklarını söyledi.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı olarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Çorlu'da ağırladık diyen Adnan Volkan: "Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında Çorlu Belediye binası önünde iftar yemeği verdik. Önümüzdeki yıl 10 bin kişilik iftar yemeği vereceğiz. Mahalle ve belde başkanlıklarımızla çalışmalara başladık. Yerel seçimlerini startını şimdiden verdik. Göreve geldiğimizde 8 bin olan üye sayısını 15 bine çıkardık. Hedefimiz AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatının üye sayısını 30 bin yapmak. Bunun yanında belediyeleri kazanma hedefimiz de var. Ancak sadece Çorlu Belediyesini değil, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini de kazanmak istiyoruz. Büyükşehri ve Çorlu'yu kazanarak milletimizi iş göremeyen yerel yönetimlerden kurtarmak bizim boynumuzun borcudur. İlçemizi Trakya'nın en gelişmiş ilçeleri haline getireceğiz. Mega projelerimiz var" diye konuştu.

Konuşmaların ardından danışma meclisi toplantısının ikinci bölümü basına kapalı olarak devam ettirildi.

(SŞ - )

16.10.2012 09: 51: 41

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şener Çelikayar Ak Parti Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title