Haberler

AK Parti'den Çocuklara Kıyafet Yardımı

AK Parti Eskişehir İl Sosyal Politikalar Başkanlığı ve Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından "Çocuklar gülerse dünya güler" sloganı adı altında çocuklara kıyafet yardımında bulundu.

Ak Parti Eskişehir İl Sosyal Politikalar Başkanlığı ve Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından "Çocuklar gülerse dünya güler" sloganı adı altında çocuklara kıyafet yardımında bulundu.

Proje kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte İl Başkanı M. Dündar Ünlü ve İlçe Başkanı Volkan Doğan, yapılan kıyafet yardımından sonra çocuklara hediye dağıttı. Etkinliğe katılan İl Başkanı M. Dündar Ünlü, "Çocukların sevgi ve hoşgörü dolu ortamda yetiştirilmesi, yeteneklerinin geliştirilmesi, beklentilerinin karşılanması, umutlarının canlı tutulabilmesinin yanı sıra geleceğine yön verecek güçte bireyler olarak toplumsal yaşamda yer alabilmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Bizim için geleceğimizin teminatı çocuklarımız çok önemlidir. Çocuklarımızın yanında olmaya, dertlerini kendi derdimiz yapıp çare olmaya çalışıyoruz. Eğer çocuklarımız gülerse tüm dünya güler" dedi.

Daha sonra İl Başkanı Ünlü ve Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, etkinliğe katılan kız çocuklarına bebek erkeklere de oyuncak araba hediye etti.

50 ÇOCUĞA KIYAFET YARDIMI

Öte yandan AK Parti Eskişehir İl Sosyal Politikalar Başkanlığı da, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 50 çocuğa kıyafet yardımında bulundu. AK parti Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Alsat, konuyla ilgili olarak on bir ayın sultanı Ramazan ayı içinde çocukları sevindirmek adına, onlara bayram hediye vermek istediklerini söyledi. Alsat, "Bu kapsamda yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına yönelik kıyafet yardımlarımız devam edecek. Biz imkanlarımız ölçüsünde çocuklarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. İş adamlarımızdan, hayırseverlerden destek bekliyoruz. Onlarda bu tür çocuklarımızı görüp gözetsinler, yardım etsinler göreceklerdir yardım etmenin hazzı mutluluğu hiç bir şeye değişilmeyecek, o huzuru hiç bir yerde bulamayacaklardır" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Eskişehir AK Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title