Haberler

AK Parti'den CHP'li Başkana 'Çakma Çevreci' Eleştirisi

Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer Kutlu, yaptığı basın açıklamasında, Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan'ı sert bir dille eleştirdi.

Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer Kutlu, yaptığı basın açıklamasında, Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan'ı sert bir dille eleştirdi. Ak Partili Kutlu, Başkan Gökhan'ı, gönderdiği 'Kazdağları' temalı yılbaşı tebrik kartı nedeniyle, " Çanakkale'nin çakma çevreci başkanı" diye niteledi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte yaşayanlara, yılbaşı öncesi, üzerinde Kazdağları'nı yansıtan fotoğraf olan iki bölümlü 50 bin yılbaşı tebrik kartı gönderdi. Fotoğrafın altına, "Kazdağları'nın kendisi altındır. Değerini bilene" yazılarak, bölgede altın çıkarmak isteyen maden şirketlerine mesaj verildi. İç bölümde, "Kazdağları'nın, daha çok yeni yıllar, yeni yüzyıllar görmesi için desteğinize ihtiyacı var" yazısı yer aldı. Tebrik kartının üçüncü kısmında ise "Her yeni yıl umuda, mutluluğa, dostluğa yeni bir yolculuktur. 2014 yılının kentimize, ülkemize ve dünyaya, sağlık, mutluluk, huzur ve barış taşıyan bir köprü olması temennisiyle yeni yılınızı kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım" mesajına yer verildi.

'HİZMET YAPILMIYOR' İDDİASI

Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu yaptığı yazılı basın açıklamasında, Başkan Gökhan'ı, gönderdiği yılbaşı tebrik kartı üzerinden eleştirdi. Kutlu, " Çanakkale'nin çakma çevreci başkanı" diye nitelendirdiği Ülgür Gökhan'ın Çanakkale'ye hizmet etmediğini, bir süredir de başarısızlığını gizlemek için Kazdağları üzerinden siyaset yapmaya çalıştığını ileri sürdü. Başkan Gökhan'ın, belediyenin halka hizmet yeri olduğunu unuttuğunu, son olarak yılbaşı nedeniyle 50 bin lüks tebrik kartı bastırarak isimli ve isimsiz olarak dağıttığını öne süren Ak Parti İl Başkanı Kutlu açıklamasında şunları kaydetti:

"Çevrecilik konusunda ahkam keserken, kentin atık suyunu dünyanın en güzel boğazına akıtmaya devam ediyor. Atikhisar Barajı'na 750 metre mesafedeki maden sahası (Belediyenin taş ocağı kastediliyor) Ülgür Gökhan tarafından işletilmeye devam ediyor. Bu sahaya inşaat çöplerinin gömüldüğü basında yer aldı. Bir tek yalanlama olmadı. Atikhisar Barajı'nı böyle mi koruyorsunuz? Şehrin her yerinden kanalizasyon kokuları geliyor, bundan ne CHP milletvekilleri ne de Ülgür Gökhan rahatsız değil. CHP milletvekiline ait tuğla fabrikası her yeri kirletmeye devam ediyor. CHP'li başkanlar yıllarca kentin çöplerini üniversitenin bahçesine attı. Öğrencilerle çöpleri birlikte yaşamaya layık gördünüz. Sevsinler sizin çevreciliğinizi. Bütün bunları saklamak için de yüzlerce ağacı keserek kendinize 50 bin kart bastırdınız. Üstelik Kazdağları temalı kartlar bastırdınız. Çakma çevrecilik diyoruz buna. Ağacı, denizi, üniversite öğrencilerini ve Çanakkalelileri düşünmezken, kendini çok iyi düşünüyor. Su, akaryakıt, mezarlık ve imar gibi konularda hala yargılaması devam ediyor. Ancak duyuyoruz ki kendisinin aklandığını iddia etmektedir. Yani Başkan Gökhan çakma çevreciliğine ve gürültü kirliliğine devam ediyor." - Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Kutlu Ülgür Gökhan Çanakkale Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title