Haberler

AK Parti'den CHP'li Akay'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Çerkezköy'ün CHP'li Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Çerkezköy'ün CHP'li Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

bAHAR, İlçe Teşkilatı Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Akay ile makamında bir araya geldi. Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, sorunsuz bir seçim dönemi yaşadıklarını ifade ederek, seçim yarışını kazanan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a görevinde başarılar diledi. Bahar, "İlde ve Çerkezköy'de yapılacak olan işlerde ve Ankara'daki ikili ilişkilerde teşkilat olarak sizlerin yanınızda olacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.

Ziyaretten ötürü AK Parti İlçe Teşkilatı'na teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay "Seçim dönemini atlattık. Meclis üyelerimiz ile birlikte 5 yıl içerisinde Çerkezköy adına güzel hizmetler yapacağımıza inanıyoruz. El ele 5 yıl boyunca Büyükşehir'den de en güzel hizmeti alıp güzel yatırımlar yapmayı hedefliyoruz. Ziyaretinizden dolayı sizlere de çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Vahap Akay misafirlerini kapıya kadar uğurladı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vahap Akay Çerkezköy Tekirdağ Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title